ESC Hungary

Junior 2016

Junior Eurovízió 2016: Ezt láthatjuk holnap

Egy nap múlva kezdődik a Junior Eurovíziós Dalfesztivál 2016-os versenye. Elkezdődtek a főpróbák is, lássuk mit láthatunk holnap!

A műsor az idei év főcímdalával szól, melynek Embrace, vagyis Átölel a címe, majd elkezdődik a zászlóparádé a 17 résztvevő bevonulásával. Ezután láthatunk majd egy kisfimet, ami Málta különböző tájait mutatja be.

Írország képviselőjét, Zena Donellyt a Junior Eurovízió nyitóeseményén sorsolták ki, hogy ő indítsa be a showt.

Írország képviselője (C) EBU Andres Putting

Írország képviselője (C) EBU Andres Putting

Örményország képviselői, az Anahit & Mary duó mutatja be a következő produkciót. Elégedettek a színpaddal, mert nagy, színes és sok a fény.

Örményország (c) EBU Andres Putting

Örményország (c) EBU Andres Putting

Albánia képviselője Klesta Qehaja az idei verseny egyik legfiatalabb versenyzője. Az életkora csak egy szám, amire bőségesen rácáfol.

Albánia (c) EBU Andres Putting

Albánia (c) EBU Andres Putting

Az orosz Water of Life Project a negyedik fellépő. Ők kimondottan a Junior Eurovízió kedvéért alakultak meg, az együttesnek Szofija Fiszenko a frontember.

Oroszorsszág (c) Andres Putting

Oroszország (c) Andres Putting

A házigazda Málta 5-ös rajtszáma sorsolással dőlt el. Christina Magrin a héten táncosokkal együtt próbált, most egyedül áll a színpadon.

Málta (c) Andres Putting

Málta (c) Andres Putting

A tavalyi Junior Eurovízió házigazdája, Bulgária képviselője következik. Lidia mindenkinek csodás napot kíván dalával.

Bulgária (c) Andres Putting

Bulgária (c) Andres Putting

Macedónia képviselője Martija Stanojković és csapata nagyon szikrázó színpadon adja elő a dalát.

Macedónia (c) Andres Putting

Macedónia (c) Andres Putting

Lengyelország képviselője a dal vége felé átvált angol nyelvre. Csodás ruhakölteményben fogja előadni a dalát.

Lengyelország (c) Andres Putting

Lengyelország (c) Andres Putting

Fehéroroszország 2005-ben és 2007-ben már megnyerte a Junior Eurovíziót. Most megpróbálják újra elvinni a fődíjat egy látványos produkcióval.

Fehéroroszország (c) EBU Andres Putting

Fehéroroszország (c) EBU Andres Putting

Ukrajna képviselőjét ma mutattuk be az ESC Hungary-n. Az est egyik legérdekesebb színpadi kellékén, egy fejre állított esernyőben fog énekelni Szofija.

Ukrajna (c) Andres Putting

Ukrajna (c) Andres Putting

Az olasz Fiamma egy édes balladát fog előadni, melynek címzettje az édesanyja.

Olaszország (c) Andres Putting

Olaszország (c) Andres Putting

Szerbia képviselője nagyon jól kihasználja a színpadot, mert egy segwayen fog énekelni.

 

cxjww7kw8aalc7a_jesc2016serbia

Szerbia – twitter.com @SerbiaESC

Izrael a 13-as rajtszámot kapta, a helyi válogató castingján találta meg a zsűri a két fiatal énekest, ők a Shir és Tim duó.

Izrael (c) EBU Andres Putting

Izrael (c) EBU Andres Putting

Ausztrália második alkalommal küld versenyzőt a Junior Eurovízióra. Alexa számára nem ismeretlen a nagy színpad, hiszen megnyerte korábban a The Voice Kids ausztrál verzióját.

Ausztrália (c) Andres Putting

Ausztrália (c) Andres Putting

A holland Kisses együttes a következő fellépő. Nagyon színpompás fellépőruhájuk van, és ráadásul kiadtak egy saját márkás édességet is!

Hollandia (c) Andres Putting

Hollandia (c) Andres Putting

Utolsó előttiként egy energikus produkciót láthatunk Ciprus képviselőjétől. George nemcsak énekelni tud, hanem profi táncos is.

Ciprus (c) Andres Putting

Ciprus (c) Andres Putting

Egy tízéves grúz lány csodálatos énekhangjával fogja lezárni a fellépők sorát. Minden fellépő valahogy beleszövi az idei verseny jelszavát a fellépését megelőző kis képeslapba. Mariam képeslapja az „Átölelni a jövőt” címet kapta, melyben azt fejezi ki, hogy nem fogja elhagyni az országát és folytatni fogja a tanulmányait.

Grúzia (c) EBU Andres Putting

Grúzia (c) EBU Andres Putting

A 17 versenyző produkciója után a helyszíni szakértői zsűrit ismerhetjük meg. Mads Grimstad az Universal Music lemezkiadót képviseli, Christer Björkman Eurovíziós show-producer a másik zsűritag, a harmadik pedig egy ikerpár, akik már kétszer is szerepeltek az Eurovíziós Dalfesztiválon: ők a Jedward (ESC2011, 2012).

Destiny, aki megnyerte a tavalyi Junior Eurovíziót, bemutatja új dalát is, ezután pedig a Jedward lép a színpadra, a Hologram című dalukat fogják bemutatni.

Jedward - twitter.com @EurovisionJr

Jedward – twitter.com @EurovisionJr

Amíg a zsűri gondolkodik a pontokon, addig meghallgatjuk Destiny tavalyi győztes dalát. Ezután pedig jöhet a szavazás! Holnapra megtudjuk, hogy ki nyeri az idei Junior Eurovíziós Dalfesztivált!

A műsor vasárnap délután 16:00-kor kezdődik. Magyarország nem vesz részt a versenyen, így a szavazáson sem vesz részt. A műsort a Youtube-n lehet figyelemmel kísérni. Részletek holnap!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top