ESC Hungary

Eurovízió 2019

Katerine Duska képviseli Görögországot Tel-Avivban

Az idén számos hír kapott szárnyra Görögország Eurovíziós képviselőjével kapcsolatban, de a görög közszolgálati televízió mélyen hallgatott. Annak ellenére, hogy előzetesen több dátumot is beharagoztak az előadó és a dal bemutatásával kapcsolatban, ezidáig nem történt semmi. Ma este azonban az ERT megtörte a csendet.

A választás Katerine Duska kanadai-görög énekesnőre esett, aki jelenleg Athénban él. Debütáló albumát, az Embodiment-et a Minos EMI / Universal Records adta ki, 2018-ban pedig „Nescafe Canada” a „Fire Away” című albumát választotta ki a hivatalos televíziós kampányhoz.

A dalt március 7-én fogják bemutatni. Januárban az ERT nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója, Maria Koufopoulou elmondta, hogy 2019-ben a műsorszolgáltató egy európai hangzású dallal akar indulni, miután 2016-ban és 2018-ban a népzenei elemekkel hangszerelt dalokkal nem sikerült a továbbjutás.

(esc-plus.com, escxtra.com)

 

 

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top