ESC Hungary

Eurovízió 2019

Katerine Duska képviseli Görögországot Tel-Avivban

Az idén számos hír kapott szárnyra Görögország Eurovíziós képviselőjével kapcsolatban, de a görög közszolgálati televízió mélyen hallgatott. Annak ellenére, hogy előzetesen több dátumot is beharagoztak az előadó és a dal bemutatásával kapcsolatban, ezidáig nem történt semmi. Ma este azonban az ERT megtörte a csendet.

A választás Katerine Duska kanadai-görög énekesnőre esett, aki jelenleg Athénban él. Debütáló albumát, az Embodiment-et a Minos EMI / Universal Records adta ki, 2018-ban pedig „Nescafe Canada” a „Fire Away” című albumát választotta ki a hivatalos televíziós kampányhoz.

A dalt március 7-én fogják bemutatni. Januárban az ERT nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója, Maria Koufopoulou elmondta, hogy 2019-ben a műsorszolgáltató egy európai hangzású dallal akar indulni, miután 2016-ban és 2018-ban a népzenei elemekkel hangszerelt dalokkal nem sikerült a továbbjutás.

(esc-plus.com, escxtra.com)

 

 

 

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top