ESC Hungary

Kijev

Kijev időjárása az elkövetkező napokban

Ezen a hétvégén vagy a jövő héten fognak elutazni Kijevbe, a 2017-es Eurovízió helyszínére. Ilyenkor igazán érdemes számításba venni, hogy milyen időjárásra számíthatunk, mert 4 évszakra képtelenség bepakolni egy bőröndbe.

A weather.com előrejelzése szerint úgy néz ki, hogy vagy hasonló lesz az idő mint Budapesten, vagy egy kicsit melegebb lesz az időjárás annak ellenére, hogy 1000 km-re északkeletre található az ukrán főváros.

Holnap és szombaton napos idő várható, éjjel 8-10 fokot írnak, nappal pedig 22-24 fok lesz. Vasárnapra megérkezik egy hidegfront, ami záporokkal és zivatarokkal tarkítva keddre leszorítja a hőmérsékletet 12 fokra, éjjel pedig 3 fokra. Ha kegyesek lesznek az égiek, akkor a vörös szőnyegen nem dizájner esőkabátokban fognak végigtocsogni az Eurovíziós Dalfesztivál idei sztárjai.

Kedden, az első elődöntő napjára eláll az eső, de melegen kell öltözni, ha valaki külső helyszínen akarja megnézni a versengést. Nappal 12, de éjszaka csak 3 fokra lehet számítani. Szerdán megmarad a felhős de legalább száraz idő, csütörtökön, a második elődöntő napján pedig elkezdődik egy lassú felmelegedés. Csütörtökön éjjel 8, napközben akár 17 fok is lehet. Napközben enyhe záporok megszakíthatják az Eurovíziós falu fellépőinek koncertjeit.

Pénteken 1-2 fokkal melegebb idő ígérkezik, de szombaton ismét elered az eső, de legalább 21 fokban kell ázni. Mondjuk az éjszakai 11 fok 14 km/h-s széllel nem tud kellemes lenni.

Vasárnap, a döntőt követő másnapos reggelen eláll az eső, néha halvány napsugár is át fogja szakítani a felhőket, éjszakára 9 fokra hűl le a levegő.

Az előrejelzések 1-2 napra a legpontosabbak, ilyenkor csak a gépekben és a modellezési technikákban lehet hinni. Azt javaslom, hogy egy közepesen vastag kabát és egy széldzseki, meg egy pulóver legyen a pólók és ingek mellett a bőröndben, illetve legalább két pár cipő, hogy le lehessen váltani a szétázott cipőt.

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top