ESC Hungary

Kijev

Kijev időjárása az elkövetkező napokban

Ezen a hétvégén vagy a jövő héten fognak elutazni Kijevbe, a 2017-es Eurovízió helyszínére. Ilyenkor igazán érdemes számításba venni, hogy milyen időjárásra számíthatunk, mert 4 évszakra képtelenség bepakolni egy bőröndbe.

A weather.com előrejelzése szerint úgy néz ki, hogy vagy hasonló lesz az idő mint Budapesten, vagy egy kicsit melegebb lesz az időjárás annak ellenére, hogy 1000 km-re északkeletre található az ukrán főváros.

Holnap és szombaton napos idő várható, éjjel 8-10 fokot írnak, nappal pedig 22-24 fok lesz. Vasárnapra megérkezik egy hidegfront, ami záporokkal és zivatarokkal tarkítva keddre leszorítja a hőmérsékletet 12 fokra, éjjel pedig 3 fokra. Ha kegyesek lesznek az égiek, akkor a vörös szőnyegen nem dizájner esőkabátokban fognak végigtocsogni az Eurovíziós Dalfesztivál idei sztárjai.

Kedden, az első elődöntő napjára eláll az eső, de melegen kell öltözni, ha valaki külső helyszínen akarja megnézni a versengést. Nappal 12, de éjszaka csak 3 fokra lehet számítani. Szerdán megmarad a felhős de legalább száraz idő, csütörtökön, a második elődöntő napján pedig elkezdődik egy lassú felmelegedés. Csütörtökön éjjel 8, napközben akár 17 fok is lehet. Napközben enyhe záporok megszakíthatják az Eurovíziós falu fellépőinek koncertjeit.

Pénteken 1-2 fokkal melegebb idő ígérkezik, de szombaton ismét elered az eső, de legalább 21 fokban kell ázni. Mondjuk az éjszakai 11 fok 14 km/h-s széllel nem tud kellemes lenni.

Vasárnap, a döntőt követő másnapos reggelen eláll az eső, néha halvány napsugár is át fogja szakítani a felhőket, éjszakára 9 fokra hűl le a levegő.

Az előrejelzések 1-2 napra a legpontosabbak, ilyenkor csak a gépekben és a modellezési technikákban lehet hinni. Azt javaslom, hogy egy közepesen vastag kabát és egy széldzseki, meg egy pulóver legyen a pólók és ingek mellett a bőröndben, illetve legalább két pár cipő, hogy le lehessen váltani a szétázott cipőt.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top