ESC Hungary

Eurovízió 2021

Ma dönt az EBU a 2021-es Eurovízió lebonyolításáról (Frissítve!)

Ma fogja eldönteni az Eurovíziót irányító referenciacsoport, hogy melyik forgatókönyvet alkalmazva fogja lebonyolítani a 2021-es Eurovíziós Dalfesztivált. Korábban már részletesen leírtuk, hogy hagyományos Eurovízió, távolságtartó Eurovízió, utazási korlátozás mellett, vagy a lezárás szerinti forgatókönyv alapján lesz megrendezve a fesztivál.

A mai hivatalos közlemény előtt az Oikotimes arról adott hírt, hogy a közleményben várhatóan a következők fognak szerepelni:

Minden versenyzőt meghívnak Rotterdamba, egy hét szállodai karantén mellett. Az elkülönítés olyan helyeken lesz, ahol más vendégek nem tartózkodhatnak.

A fesztivál közönsége nem lesz nemzetközi, csak letesztelt helyieket engednek be karantén intézkedésekkel.

Azok a fellépők, akik megbetegednek az élő adás előtt, azok fellépését az előre felvett produkció fogja helyettesíteni.

Nem lesz sajtóközpont, Euroclub, Eurovíziós falu és más egyéb aktivitás a célzott tévéinterjúkon és az élő közvetítéseken kívül.

A fentiek csak feltételezések, és úgy tűnik, hogy a 4 forgatókönyv közül a C és D verzióból fogják összehozni a rendezési feltételeket. Várhatóan a mai nap folyamán lesznek ismertetve a megrendezés feltételei.

(oikotimes.co.uk)

Frissítés 2021.02.03 13:35

A forgatókönyvek közül az A verziót elvetették teljesen, nem lesz hagyományos Eurovízió 2021-ben. Ezt a versenyt szervező EBU, a holland közmédia vállalatai, vagyis az NPO, a NOS és az AVROTROS, és a rotterdami önkormányzat is jóváhagyta. A 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál május 18-20-22-én lesz megtartva. A verseny szervezői figyelemmel követik a pandémia alakulását, és ennek megfelelően fpgnak választani a további 3 lehetséges kimenetel közül. A végső döntést az elkövetkező hetekben fogják meghozni.

A jelenlegi lehetőségek:

(eurovision.tv)

Ma dönt az EBU a 2021-es Eurovízió lebonyolításáról (Frissítve!)
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top
%d bloggers like this: