ESC Hungary

Eurovízió 2021

Ma dönt az EBU a 2021-es Eurovízió lebonyolításáról (Frissítve!)

Ma fogja eldönteni az Eurovíziót irányító referenciacsoport, hogy melyik forgatókönyvet alkalmazva fogja lebonyolítani a 2021-es Eurovíziós Dalfesztivált. Korábban már részletesen leírtuk, hogy hagyományos Eurovízió, távolságtartó Eurovízió, utazási korlátozás mellett, vagy a lezárás szerinti forgatókönyv alapján lesz megrendezve a fesztivál.

A mai hivatalos közlemény előtt az Oikotimes arról adott hírt, hogy a közleményben várhatóan a következők fognak szerepelni:

Minden versenyzőt meghívnak Rotterdamba, egy hét szállodai karantén mellett. Az elkülönítés olyan helyeken lesz, ahol más vendégek nem tartózkodhatnak.

A fesztivál közönsége nem lesz nemzetközi, csak letesztelt helyieket engednek be karantén intézkedésekkel.

Azok a fellépők, akik megbetegednek az élő adás előtt, azok fellépését az előre felvett produkció fogja helyettesíteni.

Nem lesz sajtóközpont, Euroclub, Eurovíziós falu és más egyéb aktivitás a célzott tévéinterjúkon és az élő közvetítéseken kívül.

A fentiek csak feltételezések, és úgy tűnik, hogy a 4 forgatókönyv közül a C és D verzióból fogják összehozni a rendezési feltételeket. Várhatóan a mai nap folyamán lesznek ismertetve a megrendezés feltételei.

(oikotimes.co.uk)

Frissítés 2021.02.03 13:35

A forgatókönyvek közül az A verziót elvetették teljesen, nem lesz hagyományos Eurovízió 2021-ben. Ezt a versenyt szervező EBU, a holland közmédia vállalatai, vagyis az NPO, a NOS és az AVROTROS, és a rotterdami önkormányzat is jóváhagyta. A 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál május 18-20-22-én lesz megtartva. A verseny szervezői figyelemmel követik a pandémia alakulását, és ennek megfelelően fpgnak választani a további 3 lehetséges kimenetel közül. A végső döntést az elkövetkező hetekben fogják meghozni.

A jelenlegi lehetőségek:

(eurovision.tv)

About Author

Ma dönt az EBU a 2021-es Eurovízió lebonyolításáról (Frissítve!)
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top