ESC Hungary

Eurovízió 2018

Macedóniában nem lesz nemzeti válogató

A macedón közmédia MRT hivatalosan is megerősítette, hogy idén sem tartanak nemzeti válogatót, így belső döntés által választanak győztest.

A pályaművek beadási határideje február 8. Egy szakértőkből álló bizottság fog döntést hozni arról, hogy ki mehet majd ki májusban Portugáliába, és képviselheti Macedóniát az Eurovíziós Dalfesztiválon.
Az MRT nemzetközi szinten várja a dalokat, emailben (eurosong.macedonia@gmail.com) és postai úton (Macedonian Radio Television, bul. Goce Delchev no. 18, 1000 Skopje, R. Macedonia, EUROSONG 2018. címzéssel).

2017-ben Jana Burčeska a „Dance Alone” című számmal nem tudott továbbjutni a döntőbe, azonban örökre beírta magát az Eurovíziós történelemkönyvekbe, hisz élő adásban kérték meg a kezét, ő pedig könnyeivel küszködve mondott igent.

(esctoday.com)

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top