ESC Hungary

Eurovízió 2017

Magyarország dalt választ ma este!

Elérkezett A Dal 2017 műsorsorozata a fináléhoz, ma este dalt választunk a 62. Eurovíziós Dalfesztiválra, melyet idén május elején Kijevben fognak megrendezni. A mai este folyamán 8 produkciót fogunk látni. A produkciók után a zsűri véleményez, de nem pontoz. Így ma este az ötödik zsűritag nem fog működni, vagyis a produkció közben nem kell a nézőknek értékelni a dalt. Az összes produkció elhangzása után a zsűri a 8 dalból négynek adhat pontot. Minden zsűritag egyenként ki fog osztani 4, 6, 8 és 10 pontot az általuk legjobbnak ítélt produkcióknak. Ezek alapján a négy legtöbb pontot összegyűjtő produkcióra indul meg a közönségszavazás. A telefonos alkalmazással csak egyszer lehet szavazni, SMS-ben pedig összesen 20 szavazat küldhető el tetszés szerinti elosztásban. Több dalra is lehet szavazatot küldeni a dal kétjegyű kódszámának elküldésével, de maximum 20 SMS indítható útnak. A többi szavazatot nem fogja figyelembe venni a rendszer. Az emelt díjas SMS-eknél szokás, hogy a rendszer válasz SMS-t küld. A Dal szavazásán alapdíjas telefonszámra mennek az üzenetek, emiatt választ sem fogunk kapni.

A Dal 2017 döntőjének fellépői:

A pontszámok (Zséda Miklós Caramel Karesz)

Pápai Joci – Origó Z10 M8 C10 K6 34 pont

Zävodi + Berkes Olivér – Háttérzaj Z6 M6 C8 K10 30 pont

Radics Gigi – See It Through Z8 C6 14 pont

Kanizsa Gina – Fall Like Rain M10 K4 14 pont

—————————————-

Tóth Gabi & Freddie Shuman feat. Lotfi Begi – Hosszú idők Z4 M4 C4 12 pont
Leander Kills – Élet K8 8 pont
Soulwave – Kalandor
Kállay Saunders Band – Seventeen

A műsorban vendégprodukcióban fog szerepelni a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál 19. helyezettje, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, valamint A Dal 2017 zsűritagja és A Dal 2012 döntőse, Molnár Ferenc Caramel. Ma este tudhatjuk meg, hogy ki nyerte az akusztikus versenyt, melynek győztese egy akusztikus koncertfelvételt és egy fesztiválfellépést fog nyerni.

A Dal 2017 második elődöntője 2017.02.18-án szombaton 19:30-tól lesz a Duna TV-n.
Internetes közvetítés: Duna TV vagy Duna World
Az internetes közvetítéshez törölni kell a böngészési előzményeket, de a legjobb, ha jobb gombbal a linkre kattintva, a “link megnyitása inkognitóablakban” lehetőséggel nyitjuk meg.

Forrás és kép: hirado.hu

A Dal 2017 döntőjének esélyesei

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top