ESC Hungary

Eurovízió 2017

Magyarország dalt választ ma este!

Elérkezett A Dal 2017 műsorsorozata a fináléhoz, ma este dalt választunk a 62. Eurovíziós Dalfesztiválra, melyet idén május elején Kijevben fognak megrendezni. A mai este folyamán 8 produkciót fogunk látni. A produkciók után a zsűri véleményez, de nem pontoz. Így ma este az ötödik zsűritag nem fog működni, vagyis a produkció közben nem kell a nézőknek értékelni a dalt. Az összes produkció elhangzása után a zsűri a 8 dalból négynek adhat pontot. Minden zsűritag egyenként ki fog osztani 4, 6, 8 és 10 pontot az általuk legjobbnak ítélt produkcióknak. Ezek alapján a négy legtöbb pontot összegyűjtő produkcióra indul meg a közönségszavazás. A telefonos alkalmazással csak egyszer lehet szavazni, SMS-ben pedig összesen 20 szavazat küldhető el tetszés szerinti elosztásban. Több dalra is lehet szavazatot küldeni a dal kétjegyű kódszámának elküldésével, de maximum 20 SMS indítható útnak. A többi szavazatot nem fogja figyelembe venni a rendszer. Az emelt díjas SMS-eknél szokás, hogy a rendszer válasz SMS-t küld. A Dal szavazásán alapdíjas telefonszámra mennek az üzenetek, emiatt választ sem fogunk kapni.

A Dal 2017 döntőjének fellépői:

A pontszámok (Zséda Miklós Caramel Karesz)

Pápai Joci – Origó Z10 M8 C10 K6 34 pont

Zävodi + Berkes Olivér – Háttérzaj Z6 M6 C8 K10 30 pont

Radics Gigi – See It Through Z8 C6 14 pont

Kanizsa Gina – Fall Like Rain M10 K4 14 pont

—————————————-

Tóth Gabi & Freddie Shuman feat. Lotfi Begi – Hosszú idők Z4 M4 C4 12 pont
Leander Kills – Élet K8 8 pont
Soulwave – Kalandor
Kállay Saunders Band – Seventeen

A műsorban vendégprodukcióban fog szerepelni a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál 19. helyezettje, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, valamint A Dal 2017 zsűritagja és A Dal 2012 döntőse, Molnár Ferenc Caramel. Ma este tudhatjuk meg, hogy ki nyerte az akusztikus versenyt, melynek győztese egy akusztikus koncertfelvételt és egy fesztiválfellépést fog nyerni.

A Dal 2017 második elődöntője 2017.02.18-án szombaton 19:30-tól lesz a Duna TV-n.
Internetes közvetítés: Duna TV vagy Duna World
Az internetes közvetítéshez törölni kell a böngészési előzményeket, de a legjobb, ha jobb gombbal a linkre kattintva, a “link megnyitása inkognitóablakban” lehetőséggel nyitjuk meg.

Forrás és kép: hirado.hu

A Dal 2017 döntőjének esélyesei

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top