Eurovízió 2019

Megérkezett a Replay hivatalos előzetese

Ciprus nagyon sejtelmesen kezdett neki az idei tervek ismertetésének, de végül a sok-sok képrejtvény után kiderült, hogy a Cipruson és Görögországban is nagyon népszerű Tamta fogja képviselni az országot az izraeli Eurovízión. Dalának címe Replay, azaz visszajátszás, melyet a Fuego dalszerzője Alex P, illetve Teddy Skye, Viktor Svensson, Kristoffer “Bonn” Fogelmark és Albin Nedler írtak.

A CYBC legnagyobb meglepetésére ma délután kiszivárgott a dalból egy igen hosszú részlet. Nem sokkal később a ciprusi közszolgálati televízió ki is adott egy közleményt, melyben arról írtak, hogy a kiszivárgott dal a Replay legelső demóverziója, amit aztán teljesen átdolgoztak, így a végeredmény egészen más lett. Hamarosan megjelent a dal előzetese az énekesnő hivatalos YouTube csatorjánán a CYBC nyilatkozatának alátámasztásaként.

A dal hivatalos bemutatójára március 5-én kerül sor. S hogy sikerül-e túlszárnyalni az előző évi sikert? Május 18-án kiderül, előtte azonban van egy nagyon fontos feladat: tovább kell jutni az elődöntőből. Tamta május 14-én, az első elődöntő első felében fog szerepelni.

https://www.youtube.com/watch?v=x3za3hjr-j0

(wiwibloggs.com, eschungary.hu)

Hozzászólások
14 éve kutatjuk az Eurovízió titkát!

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2020

ugrás!
%d blogger ezt szereti: