ESC Hungary

Eurovízió 2019

Megérkezett a Replay hivatalos előzetese

Ciprus nagyon sejtelmesen kezdett neki az idei tervek ismertetésének, de végül a sok-sok képrejtvény után kiderült, hogy a Cipruson és Görögországban is nagyon népszerű Tamta fogja képviselni az országot az izraeli Eurovízión. Dalának címe Replay, azaz visszajátszás, melyet a Fuego dalszerzője Alex P, illetve Teddy Skye, Viktor Svensson, Kristoffer “Bonn” Fogelmark és Albin Nedler írtak.

A CYBC legnagyobb meglepetésére ma délután kiszivárgott a dalból egy igen hosszú részlet. Nem sokkal később a ciprusi közszolgálati televízió ki is adott egy közleményt, melyben arról írtak, hogy a kiszivárgott dal a Replay legelső demóverziója, amit aztán teljesen átdolgoztak, így a végeredmény egészen más lett. Hamarosan megjelent a dal előzetese az énekesnő hivatalos YouTube csatorjánán a CYBC nyilatkozatának alátámasztásaként.

A dal hivatalos bemutatójára március 5-én kerül sor. S hogy sikerül-e túlszárnyalni az előző évi sikert? Május 18-án kiderül, előtte azonban van egy nagyon fontos feladat: tovább kell jutni az elődöntőből. Tamta május 14-én, az első elődöntő első felében fog szerepelni.

https://www.youtube.com/watch?v=x3za3hjr-j0

(wiwibloggs.com, eschungary.hu)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top