ESC Hungary

Az Eurovízió sztárjai

Megszólalt Dzsamala: A csávó nem értette, hogy én miért nem rémültem meg

A 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében történt egy incidens, amikor egy ukrán újságíró letolta a nadrágját a 2016-os Eurovízió győztese mellett. Dzsamalát faggatták az esettel kapcsolatban, az oikotimes.com bukkant rá az interjúra.

– Mindent láttam, mindent el tudok mondani. A csávó nagyon be volt tojva, mert én ügyet sem vetettem rá. Én csak énekeltem a dalomat, és közvetítettem a dalom üzenetét, ennyi volt a feladatom. Úgy tűnt, hogy a csávó nem értette, hogy én miért nem rémültem meg. Én csak elvégeztem a feladatomat. A dalom premierjéről volt szó. Csak énekeltem a kamerába, miközben ő fel is lökhetett vagy meg is üthetett volna. Nagyon sok kérdésem lenne a biztonságiakhoz és a szervezőkhöz. Mert én jól végeztem a munkámat, de ők nem. Nem védtek meg engem. Biztonsági őrök százai voltak ott. Adtak neki 30 másodpercet arra, hogy körbe-körbe futkározhasson. Nagyon rossz pillanat volt ez, és meg kell találni, hogy ki a felelős ezért.

Dzsamala kéretlen háttértáncosa, Vitalij Szedjuk

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top