ESC Hungary

Az Eurovízió sztárjai

Megszólalt Dzsamala: A csávó nem értette, hogy én miért nem rémültem meg

A 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében történt egy incidens, amikor egy ukrán újságíró letolta a nadrágját a 2016-os Eurovízió győztese mellett. Dzsamalát faggatták az esettel kapcsolatban, az oikotimes.com bukkant rá az interjúra.

– Mindent láttam, mindent el tudok mondani. A csávó nagyon be volt tojva, mert én ügyet sem vetettem rá. Én csak énekeltem a dalomat, és közvetítettem a dalom üzenetét, ennyi volt a feladatom. Úgy tűnt, hogy a csávó nem értette, hogy én miért nem rémültem meg. Én csak elvégeztem a feladatomat. A dalom premierjéről volt szó. Csak énekeltem a kamerába, miközben ő fel is lökhetett vagy meg is üthetett volna. Nagyon sok kérdésem lenne a biztonságiakhoz és a szervezőkhöz. Mert én jól végeztem a munkámat, de ők nem. Nem védtek meg engem. Biztonsági őrök százai voltak ott. Adtak neki 30 másodpercet arra, hogy körbe-körbe futkározhasson. Nagyon rossz pillanat volt ez, és meg kell találni, hogy ki a felelős ezért.

Dzsamala kéretlen háttértáncosa, Vitalij Szedjuk

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top