ESC Hungary

Napi Eurovízió 2016

Napi Eurovízió 2016: Azerbajdzsán

Tudosító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Samra mindig is arról álmodott, hogy egyszer részt vesz az Eurovízión. 2012-ben az azeri válogató egyik versenyzője volt, de az álom csak idén valósult. Miracle című dalával fogja hazáját képviselni.

Samra viszonylag friss énekesnek számít hazájában. Először a már említett 2012-es azeri válogatón tűnt fel, ekkor mindössze 16 éves volt. A verseny után az egyetemen művészetet és kultúrát tanult.

2015-ben tért vissza a reflektorfénybe, amikor eljutott a török The Voice negyeddöntőjéig.  Amikor Azerbajdzsánba is eljutott a The Voice ismét szerencsét próbált, egészen a döntőig menetelt.

Samrára olyan énekes voltak nagy hatással mint Diana Ross, Aretha Franklin és Beyonce. Egyik nagy álma, hogy főszerepet kapjon az egyik kedvenc musicaljében, a Dreamgirlsben.

Most minden erejével az Eurovíziós Dalfesztiválra koncentrál. Daláról így nyilatkozott: „Egyszer már én is átéltem valami hasonlót. Sosem könnyű elengedni valakit, de erősnek kell maradnod és tovább kell lépned.”

A Miracle – ahogy Samra is elmondta – egy szakításról szól. Ahogy minden kapcsolat elején, úgy itt is minden szép és jó volt, csak a fiúra tudott gondolni, de valami más lett. Samra megelégelt mindent, kialudt a láng, így nincs más hátra, búcsúzni kell. A kapcsolatok olyan volt, mint egy egyirányú utca, hazugságokra épült, most pedig nincs már visszaút. A szerelmük megmentéséhez egy csoda kellene.

Abszolút elképzelhetőnek tartom, hogy ez volt a legjobb dal a mezőnyben, de ha arra gondolok, hogy több mint 100 ember véleménye alapján lett ez a dal a kiválasztott, akkor mégis valamivel több egyediséget vártam volna. Persze tegyük a kezünket a szívünkre, nem mintha a verseny többi dala annyira az eredetiséget célozta volna meg. Kellemes dal, szívesen hallgatom, de ennyi. Vagy ennél nem is kell több?

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top