ESC Hungary

Napi Eurovízió 2016

Napi Eurovízió 2016: Bulgária

Tudosító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Poli Genova művész és énekes rengeteg tehetséggel. Egyaránt tevékenykedik a tévében, a zenében és a színházban. Nem ismeretlen számára az Eurovíziós család: 2011-ben már képviselte Bulgáriát Na Inat című dalával, valamint 2015 műsorvezetője volt a Junior Eurovíziós Dalfesztiválnak.

Poli 4 évesen kezdett el énekelni a Bon-Bon nevű gyerekekből álló csapatban. Zenei iskolába járt, ahol klarinéton játszott, később Szófiában filmrendezést tanult.

X Factor, Dancing with the Stars, BG TOP 40, The Magnificient Six, I Can Do That, Your face sounds familiar – ezekben a műsorokban vett részt, a lista pedig csak egyre hosszabb lesz. Az egyik legfontosabb reality műsor a Musical Academy, amit meg is nyert.

Poli ismert még karitatív tevékenységeiről is. Számos szervezet kampányban vesz részt, mint például az UNICEF, az SOS Gyermekfalvak vagy Avon mellrákellenes kampányában.

Jelenleg három musicalben is szerepel, valamint Judy Hoopsnak kölcsönözte a hangját az új Disney filmben, a Zootropolisban.

Dala a mindent elsöprő szerelemről szól. A szerelemről, amitől a párunkkal egyesülve ragyogunk, mint nyár éjszakán a csillagok, ami éltet minket. A szerelem, ami nem ismeri a jó vagy rossz fogalmát, nem ismeri a büszkeséget, ami érinthetetlenné és legyőzhetetlenné teszi a szerelmeseket.

Számomra ez a dal igen kellemes meglepetés volt a mezőny zárásaként. Szerintem sokkal jobb, mint a Na Inat. Könnyed, kellemes hallgatni. Kevésnek tűnhet az egy sornyi anyanyelvű rész, de szerintem nagyon passzol a refrénben, nem érzem, hogy többre lenne szükség. Mindenképp a döntőbe várom.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top