ESC Hungary

Napi Eurovízió 2016

Napi Eurovízió 2016: Hollandia

Tudosító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Hollandiát idén a 23 éves Douew Bob képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon.  „Dalokat írok, és most lehetőségem van megmutatni a zenémet Európa legnagyobb színpadán. Azért megyek, hogy nyerjek, és örülök, hogy ezt a saját magam módján tehetem” – mondta.

Douwe Amszterdamban született, művész család sarja. 2012-ben Hollandia legjobb énekesének és dalszerzőjének választották, zenei karrierjét Pass It On című listavezető albumával alapozta meg, ami olyan slágereket tartalmaz mint a Sweet Sunshine és a Hold Me Now. Utóbbi egy duett Anoukkal, aki három éve szerepelt az Eurovízión. Zenéjében keverednek a kortárs popzenei elemek a 60-as, 70-es évek hangzásával. Az akkori időkből való zeneszeretettel nőtt fel.

A kémia közte és az együttese tagjai közt elengedhetetlen; nemzeti és nemzetközi előadásaikat, valamint jelenlegi holland turnéjukat félelmetesen jóként jellemezte a közönség.

A Slow Down, ahogy a cím is elárulja, arról szól, hogy a rohanó világban néha le kell lassítani ahhoz, hogy tovább tudjunk haladni. Meg kell találnunk azt a helyet, ahol magunk lehetünk, ahol pihenhetünk, ekkor talán nem lesznek olyan nehezek a reggelek, és a kérdésinkre keresett válaszokat is megtaláljuk.

Valamiért azt érzem, hogy ez a dal vagy az elődöntőben marad, vagy a döntőben ez lesz a sötét ló, és kimagaslóan jó helyezést fog elérni.  Köztes helyezést nem érzek. Egyébként egy könnyen megjegyezhető, és tapadós dallamról van szó, stílusában sincs hasonló a mezőnyben, ez az előnyére válhat.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top