ESC Hungary

Napi Eurovízió 2016

Napi Eurovízió 2016: Montenegró

Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

A podgoricai Highway pop-rock együttes az X-Faktorban nyújtott teljesítményük után váltak híressé. A zsűri és a közönség egyaránt kedvelte és támogatta a csapatot, ez pedig meghozta számukra a sikert.

A banda tagjai: Petar Tosic (ének), Luka Vojvodic (gitár és vokál), Marko Pesic (gitár és vokál), és társtagként szerepel Bojan Jovovic (billentyűk és vokál).

Engedd, hogy közelebb kerüljek hozzád, mert bennem is azok az árnyak élnek, amik benned. Küzdeni fogok a szerelmedért. Én valós vagyok, elrohanok, jól fogom érezni magam, azt fogom érezni, amit a testem tud – erről szól daluk.

A verzék kifejezetten tetszenek, de a refrén nagyon vontatott. Plusz egy kicsit több tartalommal is megtölthették volna. Talán majd jövőre jobban sikerül a dalválasztás.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top