ESC Hungary

Napi Eurovízió 2016

Napi Eurovízió 2016: Nagy-Britannia

Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Joe és Jake egy vadonatúj duó a brit zenei életben, első daluk pedig a You’re Not Alone, egy himnikus popdal, ami megnyerte a brit nemzeti válogatót. Ennek eredményeként a fiúk fogják képviselni Nagy-Britanniát az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Joe és Jake kapcsolata a The Voice tehetségkutatóban kezdődött, ahol egymás ellen versenyeztek. Hamar barátság szövődött közöttük köszönhetően a zene, a piri-piri csirke és a foci iránti szeretetüknek.

Gyerekkoruk óta szenvedélyesen szeretik a zenét. Joe különböző zenei stílusokban próbálta ki magát, például a rapben is, Jake pedig mindig követte az álmát, hogy egyszer majd színpadon zenélhessen, gitározni is saját magától tanult 14 évesen.

Zenéjükre olyan előadók vannak hatással mint Bob Marley, Måns Zelmerlöw és a Rudimental.

Joe és Jake egy mókás, szerethető duó, és kifejezetten büszkék és izgatottak, hogy országukat képviselhetik az Eurovízión.

Daluk a szeretetről és összetartásról szól. A szív is lassabban dobog, ha nem vagy itt, én vagyok a válasz és az igazság, amit keresel. Nem vagy egyedül, ebben ketten veszünk részt, minden, amit akartál én vagyok, másnak ezt nem kell tudnia. Légy szabad, ha zuhansz, én leszek az ejtőernyőd. Olyan, mintha az égen táncolnék, feléledek, ha veled vagyok.

Kellemes kis popdal, de nem több. Ha van tipikus Eurovíziós brit dal, akkor ez olyan. Megint küldtek egy dalt, amibe sok energiát nem fektettek, a kötelező hátsó mezőnyös helyezéshez meg jó lesz.

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top