ESC Hungary

Napi Eurovízió 2017

Napi Eurovízió 2017: Azerbajdzsán

Azerbajdzsánt idén az egy gyermekes édesanya Diana Hajiyeva, vagyis Dihaj képviseli Skeletons című dalával.

Diana 2010-ben diplomázott a bakui zenei akadémián, innen Londonba utazott, ahol folytatta tanulmányait. Ittléte alatt részese lett az underground zenei világnak, amikor énekesként csatlakozott a Looper & Mancus progresszív trance trióhoz. Ekkor döntötte el, hogy saját együttest alapít, 2014-ben megalakult a Dihaj, ami egyben Diana művészneve is. Az együttes az első sikerét az I Break Free című dallal érte el. A kritikusok nem véletlenül méltatták az együttest, innentől kezdve több fesztiválon is felléptek külföldön, valamint 2015-ben az év legjobb új előadójának járó díjat is elnyerték.

A dal a sötété hangulata ellenére a szerelemről szól. Dihaj valaki olyanba szeretett bele, akibe sosem gondolta volna, hogy beleszerethet.  Az érzésnek köszönhetően a világ is gyorsabban forog, egész nap csak ábrándozik, mindenét odaadja ennek az „átoknak”.

Forrás: eurovision.tv

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top