ESC Hungary

Napi Eurovízió 2017

Napi Eurovízió 2017: Azerbajdzsán

Azerbajdzsánt idén az egy gyermekes édesanya Diana Hajiyeva, vagyis Dihaj képviseli Skeletons című dalával.

Diana 2010-ben diplomázott a bakui zenei akadémián, innen Londonba utazott, ahol folytatta tanulmányait. Ittléte alatt részese lett az underground zenei világnak, amikor énekesként csatlakozott a Looper & Mancus progresszív trance trióhoz. Ekkor döntötte el, hogy saját együttest alapít, 2014-ben megalakult a Dihaj, ami egyben Diana művészneve is. Az együttes az első sikerét az I Break Free című dallal érte el. A kritikusok nem véletlenül méltatták az együttest, innentől kezdve több fesztiválon is felléptek külföldön, valamint 2015-ben az év legjobb új előadójának járó díjat is elnyerték.

A dal a sötété hangulata ellenére a szerelemről szól. Dihaj valaki olyanba szeretett bele, akibe sosem gondolta volna, hogy beleszerethet.  Az érzésnek köszönhetően a világ is gyorsabban forog, egész nap csak ábrándozik, mindenét odaadja ennek az „átoknak”.

Forrás: eurovision.tv

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top