ESC Hungary

Napi Eurovízió 2017

Napi Eurovízió 2017: Nagy-Britannia

Lucie Jones idén Never Giuve Up On You dalával képviseli a briteket az Eurovízión. Dalának egyik társszerzője a 2013-as verseny győztese, Emmelie de Forest.

A dél-walesi énekes-színésznő rengeteg színpadi tapasztalattal rendelkezik. A nagyközönség számára 2009-ben lett ismert, amikor az X-Faktor döntősei közé jutott. Innentől kezdve musical színősznéi karrierje megállíthatatlan volt. Játszott többek közt a Nyomorultakban, az Amerikai Pszicho – A Musicalben és a Ghost – A Musicalben is.

A Doktor Szöszi filmből készült musicalben főszereplőként nyújtott alakításáért díjat is kapott. Jelenleg a turnén lévő idén 20 éves Bohém Élet musicalben játszik.

Dalában egy bizonytalan, kétségekkel teli, reményvesztett személyhez énekel. Ez a személy legyőzve érzi magát, nem látja, hogy mennyi mindent elért már. Biztosítja róla, hogy mindig mellette lesz és támogatni fogja, és együtt majd túlélik a vihart. Őrület, amin keresztül mennek, de a varázslat ott van benne, ami miatt minden sikerül majd.

Számomra ez az egyik legjobb ballada idén. Sokáig nem tetszett az átdolgozott verzió, de végül ezt is megkedveltem annyira, mint az első változatot. Lucie nem csak magabiztos énekhangilag, de az érzelmeket is át tudja adni. Nagyon drukkolok, hogy szép helyezést érjen el a dal.

Forrás: eurovision.tv

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top