ESC Hungary

Napi Eurovízió 2018

Napi Eurovízió 2018: Portugália

Cláudia Pascoal Gondomar városában él, élete hatalmas részét képezi a zene. 15 éves kora óta gitározik, zenei karrierjét utcazenészként kezdte.

2015-ben tűnt fel először tévés tehetségkutatóban, majd két évre rá a The Voice portugál kiadásában ismét szerencsét próbált, ahol egészen a döntőig jutott. Az éneklés mellett a CurtoCircuito című tinédzsereknek szóló talkshow-t házigazdája is volt. Jelenleg van egy saját zenekara, mely a MORHUA nevet viseli.

Cláudia mellett a színpadon vokalistaként feltűnik dalának szerzője, Isaura is. Isaura 2014-ben tűnt fel először a zenei színen, azóta több zenésszel dolgozott már együtt, számos fesztiválon vett részt énekesként. Debütáló albuma Human címmel idén áprilisban jelenik meg.

A dal melankólikus hangulata sejteti, hogy a szöveg témája nem túl vidám. A szöveg egy szeretett valaki elvesztéséről szól, valakiről, aki ezen a világon mindennél többet jelentett. Cláudia a refrénben arról énekel, hogy tovább fogja gondozni ennek a szerettének virágoskertjét, ami ebben az esetben az emlékek őrzését, ápolását jelenti.

(eurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top