ESC Hungary

Napi Eurovízió 2018

Napi Eurovízió 2018: Spanyolország

Spanyolországot idén Amaia Romero és Alfred Garcia képviselik, akik a spanyol Operación Trinfo tehetségkutató finalistái voltak.

Amaia 6 évesen kezdett el zongorán tanulni a Pablo Sarasate Konzervatóriumban, és már 10 évesen részt vett első tehetségkutató műsorában. Zenei világát leginkább a The Beatles, Paul McCartney, Rosalía, Sílvia Perez Cruz és az argentín  El Mató a Un Policía Motorizado együttes befolyásolta.

Alfred érzékeny, dinamikus és ambíciózus személyiség, a zene élete legnagyobb szenvedélye. Tehetséges zeneszerző, fiatal kora ellenére már három saját maga által összeállított albumot is megjelentetett. Jelenleg az egyetemen zenei és audiovizuális kommunikációs tanulmányait egyesíti. Legnagyobb zenei példaképei Jeff Buckley, Bob Dylan, Ray Charles, Leonard Cohen és Nick Cave.

A dal nem másról szól, mint a szerelemről. A szerelmesek egymás mellett mindent tökéletesenk éreznek, biztonságban érzik magukat, még akkor is, ha a világuk a feje tetejére állt.

(eurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top