ESC Hungary

Napi Eurovízió 2019

Napi Eurovízió 2019: Spanyolország

A spanyol közönség és zsűri közös döntése alapján Miki fogja képviselni Spanolországot a 2019-es Eurovíziós Dalfesztiválon „La Venda” című vidám és fülbemászó dalával.

Miki Núñez 1996-ban született, zenei tudását a rengeteg gyakorlásnak köszönheti, habár saját magát nem tartja képzett zenésznek. Már gyerekkorában elkezdett zenélni, szülei biztosították számára a hangszereket, habár családja nem egy tipikus muzsikus família.

A zenei gyakorlat, aminek a birtokában volt mire fősikolára került segített neki még több tapasztalatot szerezni különböző tehetségkutatókon. A Dalton Bang együttes frontembere volt, leginkább feldolgozásokat játszottak. A hat tagú együttes középiskolai jóbarátokból állt, közel tíz évig zenéltek együtt. Zenéjükre hatással volt a soul, a latin pop, a ska ésa reggae. Koncertjeik során minsig hatalmas energiák szabadultak fel, aminek köszönhetően a közönség mindig egy hatalmas buliban érezhette magát.

A „La Venda”, vagyis „A szemfedő” az öntudatosságról szól. Ha felismerjük, hogy van választásunk, elkezdjük szeretni magunak, akkor boldogok lehetünk. Amint lehull a minket elvakító szemfedő, új napok következnek, ahol csak az öröm vár ránk, és azokká válhatunk, akik szeretnénk lenni.

https://www.youtube.com/watch?v=pEaS6atxFgc

(eurovision.tv)

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top
%d bloggers like this: