ESC Hungary

Napi Eurovízió 2019

Napi Eurovízió 2019: Spanyolország

A spanyol közönség és zsűri közös döntése alapján Miki fogja képviselni Spanolországot a 2019-es Eurovíziós Dalfesztiválon „La Venda” című vidám és fülbemászó dalával.

Miki Núñez 1996-ban született, zenei tudását a rengeteg gyakorlásnak köszönheti, habár saját magát nem tartja képzett zenésznek. Már gyerekkorában elkezdett zenélni, szülei biztosították számára a hangszereket, habár családja nem egy tipikus muzsikus família.

A zenei gyakorlat, aminek a birtokában volt mire fősikolára került segített neki még több tapasztalatot szerezni különböző tehetségkutatókon. A Dalton Bang együttes frontembere volt, leginkább feldolgozásokat játszottak. A hat tagú együttes középiskolai jóbarátokból állt, közel tíz évig zenéltek együtt. Zenéjükre hatással volt a soul, a latin pop, a ska ésa reggae. Koncertjeik során minsig hatalmas energiák szabadultak fel, aminek köszönhetően a közönség mindig egy hatalmas buliban érezhette magát.

A „La Venda”, vagyis „A szemfedő” az öntudatosságról szól. Ha felismerjük, hogy van választásunk, elkezdjük szeretni magunak, akkor boldogok lehetünk. Amint lehull a minket elvakító szemfedő, új napok következnek, ahol csak az öröm vár ránk, és azokká válhatunk, akik szeretnénk lenni.

https://www.youtube.com/watch?v=pEaS6atxFgc

(eurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top