ESC Hungary

Napi Eurovízió 2020

Napi Eurovízió 2020: Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyság 1957-ben debütált az Eurovíziós Dalfesztiválon. Öt győzelmet tudhatnak magukénak, második helyezettként azonban 15 alkalommal zártak, ami rekordnak számít. Az 5 győzelem ellenére 8 alkalommal rendezték meg az Eurovíziót, mert előfordult, hogy a rendezésre jogosult ország nem volt képes megtartani a rendezvényt. Utoljára 1998-ban Birmingham adott otthont a versenynek, miután 1997-ben a Katrina and the Waves megnyerte az 1997-es Dalfesztivált.

James Newman lett volna jogosult arra, hogy a 2020-as versenyen képviselje hazáját. James eddig leginkább dalszerzőként tevékenykedett. Olyan előadóknak lemezein működött közre szerzőként, mint Toni Braxton, Kesha, Rudimental, Calvin Harris és testvére John Newman. Munkásságáért Grammy-díjra is jelölték, hazájában pedig Brit Award elismerést kapott az év daláért. James mindig is előadó akart lenni, és most érzi, hogy eljött az ő ideje.

Dalának üzenete a kitartás fontossága a legnehezebb időkben is. Néhány ember elengedi a szerelmet, de én kitartok, amikor már mindenki elvesztette a hitét. Akkor is itt maradok, amikor a dolgok rosszra fordulnak. A tenger mélyén is, ha senki nem találna ránk, és nem lenne semmi másod, az utolsó lélegzetemet is neked adnám.

Korábbi munkássága és a versenydala alapján remélem, hogy jövőre esélyt kap John, hogy megmutathassa magát. Tehetséges előadó, aki képes lehet arra, hogy ne a szokásos helyezést hozza el országa számára.

(eurovision.tv)

https://www.youtube.com/watch?v=6iS-lV909T4

Hány pontot adnál az Egyesült Királyságnak?

find bike trails

About Author

Napi Eurovízió 2020: Egyesült Királyság
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top