ESC Hungary

Napi Eurovízió 2020

Napi Eurovízió 2020: Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyság 1957-ben debütált az Eurovíziós Dalfesztiválon. Öt győzelmet tudhatnak magukénak, második helyezettként azonban 15 alkalommal zártak, ami rekordnak számít. Az 5 győzelem ellenére 8 alkalommal rendezték meg az Eurovíziót, mert előfordult, hogy a rendezésre jogosult ország nem volt képes megtartani a rendezvényt. Utoljára 1998-ban Birmingham adott otthont a versenynek, miután 1997-ben a Katrina and the Waves megnyerte az 1997-es Dalfesztivált.

James Newman lett volna jogosult arra, hogy a 2020-as versenyen képviselje hazáját. James eddig leginkább dalszerzőként tevékenykedett. Olyan előadóknak lemezein működött közre szerzőként, mint Toni Braxton, Kesha, Rudimental, Calvin Harris és testvére John Newman. Munkásságáért Grammy-díjra is jelölték, hazájában pedig Brit Award elismerést kapott az év daláért. James mindig is előadó akart lenni, és most érzi, hogy eljött az ő ideje.

Dalának üzenete a kitartás fontossága a legnehezebb időkben is. Néhány ember elengedi a szerelmet, de én kitartok, amikor már mindenki elvesztette a hitét. Akkor is itt maradok, amikor a dolgok rosszra fordulnak. A tenger mélyén is, ha senki nem találna ránk, és nem lenne semmi másod, az utolsó lélegzetemet is neked adnám.

Korábbi munkássága és a versenydala alapján remélem, hogy jövőre esélyt kap John, hogy megmutathassa magát. Tehetséges előadó, aki képes lehet arra, hogy ne a szokásos helyezést hozza el országa számára.

(eurovision.tv)

https://www.youtube.com/watch?v=6iS-lV909T4

Hány pontot adnál az Egyesült Királyságnak?

find bike trails

About Author

Napi Eurovízió 2020: Egyesült Királyság
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top