ESC Hungary

Napi Eurovízió 2020

Napi Eurovízió 2020: Németország

Németország ez egyik alapítója az Eurovíziós Dalfesztiválnak. 1956 óta minden évben ott voltak a versenyen, kivéve 1996-ban, amikor nem siker kvalifikálniuk magukat a válogatóból. Elég vegyes eredményekkel indult az ország története: az első győzelem 1982-ben jött össze az országnak Nicole „Ein bißchen Frieden” című dalával. A következő diadal 2010-ig váratott magára, ekkor Lena hozta el az első helyet.

Ben Dolic 1997-ben született Szlovéniában, zenei álmaiért 12 évesen kezdett el dolgozni. Először a szlovén Got Talent műsorban láthatta a közönség, itt az elődöntőkig jutott. Később tagja lett a D Base rap/pop csapatnak, akikkel 2016-ban megpróbáltak kijutni az Eurovízióra. 18 évesen Svájcba költözött a családjával, ahol megtanult németül. 2017-ben jelent meg első önálló dala. Egy évvel később jelentkezett a The Voice német kiadásába, ahol végül a második helyen végzett. A műsor után a több versenyzővel turnézott Németországban és Ausztriában.

Túl sok mondanivalója nincs a dalnak. Ben meglátott egy lányt, aki nagyon tetszik neki, és reménykedik benne, hogy valami olyan is történik köztük az éjjel, amit a lány anyukájával nem feltétlenül akarnak megosztani.

Véleményem szerint a gyors dalok közül az egyik legjobb volt idén. A színpadon már kérdés, hogy mennyire tudott volna működni, de mindenképp jó hangulat lett volna az arénában.

(eurovision.tv)

Hány pontot adnál Németországnak?

bike trail guide

About Author

Napi Eurovízió 2020: Németország
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top