ESC Hungary

Napi Eurovízió 2020

Napi Eurovízió 2020: Németország

Németország ez egyik alapítója az Eurovíziós Dalfesztiválnak. 1956 óta minden évben ott voltak a versenyen, kivéve 1996-ban, amikor nem siker kvalifikálniuk magukat a válogatóból. Elég vegyes eredményekkel indult az ország története: az első győzelem 1982-ben jött össze az országnak Nicole „Ein bißchen Frieden” című dalával. A következő diadal 2010-ig váratott magára, ekkor Lena hozta el az első helyet.

Ben Dolic 1997-ben született Szlovéniában, zenei álmaiért 12 évesen kezdett el dolgozni. Először a szlovén Got Talent műsorban láthatta a közönség, itt az elődöntőkig jutott. Később tagja lett a D Base rap/pop csapatnak, akikkel 2016-ban megpróbáltak kijutni az Eurovízióra. 18 évesen Svájcba költözött a családjával, ahol megtanult németül. 2017-ben jelent meg első önálló dala. Egy évvel később jelentkezett a The Voice német kiadásába, ahol végül a második helyen végzett. A műsor után a több versenyzővel turnézott Németországban és Ausztriában.

Túl sok mondanivalója nincs a dalnak. Ben meglátott egy lányt, aki nagyon tetszik neki, és reménykedik benne, hogy valami olyan is történik köztük az éjjel, amit a lány anyukájával nem feltétlenül akarnak megosztani.

Véleményem szerint a gyors dalok közül az egyik legjobb volt idén. A színpadon már kérdés, hogy mennyire tudott volna működni, de mindenképp jó hangulat lett volna az arénában.

(eurovision.tv)

Hány pontot adnál Németországnak?

bike trail guide

About Author

Napi Eurovízió 2020: Németország
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top