ESC Hungary

Napi Eurovízió 2016

Napi Eurovízió: Németország

Németország: Jamie-Lee (c) Michael Zargarinejad / Universal

Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Jamie-Lee egy hanoveri iskolás lány, aki tavaly decemberben milliókat varázsolt el, amikor megnyerte a The Voice című tehetségkutatót. Mindössze két hónappal később újabb győzelmet tudhatott magáénak: Ghost című dalával megnyerte az Unser Lied für Stockholm című dalválasztó műsort, ezzel elnyerve a jogot Németország képviseletére a 2016-os Eurovíziós Dalversenyen.

Jamie-Lee Kriewitz érdekfeszítő, független és kivételes előadó, aki nem veszi magát túl komolyan. Egyik álma, hogy eljusson Koreába, nagy rajongója a japán decora kei stílusnak, amit mindenki láthat manga szereplőket idéző megjelenésén. Öltözködése és stílusa többször beszédtéma volt a közösségi oldalakon, és minden kétséget kizáróan Stockholmban sem fogja elkerülni senki figyelmét.

A Ghost egy véget ért kapcsolatról szól, annak újrakezdését boncolgatja. A szerelmünk történetét már elmesélték, de jó lenne, ha újra írhatnánk ezt a történetet. Már vége mindennek, de valamibe mégis kapaszkodunk. A szerelemünk darabkáit újra összeraktuk, de vajon tudunk-e életet lehelni beléjük?

Nekem az egyik kedvencem idén. Tetszik a kicsit sejtelmes hangulata a dalnak, kicsit talán elüt Jamie-Lee megjelenésétől, de ha olyasmi lesz a látvány Stockholmban, mint a nemzeti válogatón volt, akkor elégedett leszek.

Comments

Legnépszerűbbek

To Top
%d bloggers like this: