ESC Hungary

Napi Eurovízió 2016

Napi Eurovízió: Németország

Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Jamie-Lee egy hanoveri iskolás lány, aki tavaly decemberben milliókat varázsolt el, amikor megnyerte a The Voice című tehetségkutatót. Mindössze két hónappal később újabb győzelmet tudhatott magáénak: Ghost című dalával megnyerte az Unser Lied für Stockholm című dalválasztó műsort, ezzel elnyerve a jogot Németország képviseletére a 2016-os Eurovíziós Dalversenyen.

Jamie-Lee Kriewitz érdekfeszítő, független és kivételes előadó, aki nem veszi magát túl komolyan. Egyik álma, hogy eljusson Koreába, nagy rajongója a japán decora kei stílusnak, amit mindenki láthat manga szereplőket idéző megjelenésén. Öltözködése és stílusa többször beszédtéma volt a közösségi oldalakon, és minden kétséget kizáróan Stockholmban sem fogja elkerülni senki figyelmét.

A Ghost egy véget ért kapcsolatról szól, annak újrakezdését boncolgatja. A szerelmünk történetét már elmesélték, de jó lenne, ha újra írhatnánk ezt a történetet. Már vége mindennek, de valamibe mégis kapaszkodunk. A szerelemünk darabkáit újra összeraktuk, de vajon tudunk-e életet lehelni beléjük?

Nekem az egyik kedvencem idén. Tetszik a kicsit sejtelmes hangulata a dalnak, kicsit talán elüt Jamie-Lee megjelenésétől, de ha olyasmi lesz a látvány Stockholmban, mint a nemzeti válogatón volt, akkor elégedett leszek.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top