ESC Hungary

Napi Eurovízió 2016

Napi Eurovízió: Olaszország

Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

A fiatal és sikeres Francesca Michielin második lett idén a Sanremói Dalfesztiválon, ami garantálta részvételét a 2016-os Eurovíziós Dalkfesztiválon, ahol No Degree of Separation című dalűt fogja előadni. A dal a Sanremo óta óriási siker lett Olaszországban.

Francesca 1995-ben született, gyerekként zongorán és basszusgitáron tanult játszani. 16 évesen megnyerte az X-Faktort, első dala a Distratto dupla platina minősítést kapott.

2013-ban újabb dupla platina sikert ért el Fedezzel közösen rögzített dalával, a Cigno Neroval. Másik közös daluk, a Magnifico ötszörös platina lett. 2014-ben ő írta és énekelte az Amazing című dalt A csodálatos Pókember 2 című filmben. 2015-ben jelent meg di20 című lemeze, majd ezt követte a Nice To Meet You: egy zenei biográfia, ami különböző koncertfelvételeket tartalmaz, ahol Francesca klubokban játszik gitáron, zongorán és más hangszereken.

Eddig egész életében elzárkózott mindentől, a világot csak az ajtóból figyelte, nem a szívére figyelt, hanem az eszére. De hirtelen egy érzés tört fel belőle, ami nem is lehetne más, mint a szerelem. Ez megtöltötte élettel, és kizárt minden kétséget, elválaszthatatlanok lett szerelmével, akivel olyanok, mint a csillagok az égen.

Miközben fordítottam a cikket, elkezdtem hallgatni a legutóbbi lemezét. Most járok nagyjából a 4-5. számnál, és azt kell, hogy mondjam, eddig mindegyik jobb, mint a versenydala. Engem egyáltalán nem fogott meg, nem is nagyon értem az általános sikerét. Nekem ez a langyos víz kategória.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top