ESC Hungary

Napi Eurovízió 2016

Napi Eurovízió: Olaszország

Olaszország: Francesca Michielin (c) Stylaz

Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

A fiatal és sikeres Francesca Michielin második lett idén a Sanremói Dalfesztiválon, ami garantálta részvételét a 2016-os Eurovíziós Dalkfesztiválon, ahol No Degree of Separation című dalűt fogja előadni. A dal a Sanremo óta óriási siker lett Olaszországban.

Francesca 1995-ben született, gyerekként zongorán és basszusgitáron tanult játszani. 16 évesen megnyerte az X-Faktort, első dala a Distratto dupla platina minősítést kapott.

2013-ban újabb dupla platina sikert ért el Fedezzel közösen rögzített dalával, a Cigno Neroval. Másik közös daluk, a Magnifico ötszörös platina lett. 2014-ben ő írta és énekelte az Amazing című dalt A csodálatos Pókember 2 című filmben. 2015-ben jelent meg di20 című lemeze, majd ezt követte a Nice To Meet You: egy zenei biográfia, ami különböző koncertfelvételeket tartalmaz, ahol Francesca klubokban játszik gitáron, zongorán és más hangszereken.

Eddig egész életében elzárkózott mindentől, a világot csak az ajtóból figyelte, nem a szívére figyelt, hanem az eszére. De hirtelen egy érzés tört fel belőle, ami nem is lehetne más, mint a szerelem. Ez megtöltötte élettel, és kizárt minden kétséget, elválaszthatatlanok lett szerelmével, akivel olyanok, mint a csillagok az égen.

Miközben fordítottam a cikket, elkezdtem hallgatni a legutóbbi lemezét. Most járok nagyjából a 4-5. számnál, és azt kell, hogy mondjam, eddig mindegyik jobb, mint a versenydala. Engem egyáltalán nem fogott meg, nem is nagyon értem az általános sikerét. Nekem ez a langyos víz kategória.

Comments

Legnépszerűbbek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top
%d bloggers like this: