ESC Hungary

ESC 2020

Oroszország: Little Big – Uno

Előző hétfőn jelentette be Oroszország, hogy a Little Big együttest fogja küldeni a 2020-as Eurovíziós Dalfesztiválra. Az elmúlt másfél hétben a rajongók türelmesen várták, hogy végre kiderüljön, melyik dallal indulnak. A várakozás véget ért: az „Uno” című dalt adják majd elő Rotterdamban.

Az orosz együttes dalai jellemzően rave stílusúak, videoklipjeiket humor és szatíra jellemzi. Idei daluk vidám, szórakoztató és a ritmusa igazán egyedi és magával ragadó.

https://youtu.be/L_dWvTCdDQ4

A Little Big 2013-ban alakult, Oroszország és Európa nagy részén turnéztak már, számos díjat is nyertek, például Berlin Music Video Awards díjat kétszer is elnyerték. 2018-ban nagy sikert értek el a „Skibidi” című dalukkal, aminek több mint 360 millió megtekintése van a YouTube-on.

Mi a véleményetek az orosz dalról, bekerülnek a döntőbe, vagy esetleg a győzelem is az övék lehet? Írjátok meg kommentben.

(eurovision.tv)

About Author

Oroszország: Little Big – Uno
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top