ESC Hungary

ESC 2020

Oroszország: Little Big – Uno

Előző hétfőn jelentette be Oroszország, hogy a Little Big együttest fogja küldeni a 2020-as Eurovíziós Dalfesztiválra. Az elmúlt másfél hétben a rajongók türelmesen várták, hogy végre kiderüljön, melyik dallal indulnak. A várakozás véget ért: az „Uno” című dalt adják majd elő Rotterdamban.

Az orosz együttes dalai jellemzően rave stílusúak, videoklipjeiket humor és szatíra jellemzi. Idei daluk vidám, szórakoztató és a ritmusa igazán egyedi és magával ragadó.

https://youtu.be/L_dWvTCdDQ4

A Little Big 2013-ban alakult, Oroszország és Európa nagy részén turnéztak már, számos díjat is nyertek, például Berlin Music Video Awards díjat kétszer is elnyerték. 2018-ban nagy sikert értek el a „Skibidi” című dalukkal, aminek több mint 360 millió megtekintése van a YouTube-on.

Mi a véleményetek az orosz dalról, bekerülnek a döntőbe, vagy esetleg a győzelem is az övék lehet? Írjátok meg kommentben.

(eurovision.tv)

About Author

Oroszország: Little Big – Uno
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top