ESC Hungary

ESC 2019

Oroszország: Sergey Lazarev – Scream

Január közepén jelentek meg az első pletykák Sergey Lazarev visszatéréséről, de akkor még csak reménykedtek a rajongók, hogy tényleg visszatér az egyik legnépszerűbb orosz művész az Eurovízió színpadára. Az orosz közszolgálati televízió, az RTR azonban nem sokkal később megerősítette, hogy tényleg Sergey fogja képviselni Oroszországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes 2016-ban Stockholmban már képviselte az országot. A You Are The Only One című dala bár megnyerte a közönségszavazást, végül csak a harmadik helyen végzett Ukrajna és Ausztrália mögött.

A napokban újabb információkat kaptunk. Bejelentették azt is, hogy az énekes a Scream című balladát fogja előadni Tel-Avivban. A dalt egy nemzetközi csapat együttműködésének gyümölcse. A zenéjét A Dream Team tagjai, vagyis Dimitris Kontopoulos és Filip Kirkorov szerzete, a szöveget pedig Sharon Vaughn írta. Munkájukat Andrew Weed hangmérnök, illetve Alex Panayi is segítette. A Scream Moszkvában került felvételre, a Moszkvai Filharmonikus Zenekar pedig kulcsszerepet játszott a dal elkészítésében. A videóklipet Konstantin Cherenkov rendezte, a színpadképet pedig Fokas Evagelinos görög koreográfus fogja megtervezni.

Sergey május 16-án lép fel először az Eurovízió színpadán, ugyanis a második elődöntő második felében fog majd szerepelni.

(esctoday.com)

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top