ESC Hungary

ESC 2019

Oroszország: Sergey Lazarev – Scream

Január közepén jelentek meg az első pletykák Sergey Lazarev visszatéréséről, de akkor még csak reménykedtek a rajongók, hogy tényleg visszatér az egyik legnépszerűbb orosz művész az Eurovízió színpadára. Az orosz közszolgálati televízió, az RTR azonban nem sokkal később megerősítette, hogy tényleg Sergey fogja képviselni Oroszországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes 2016-ban Stockholmban már képviselte az országot. A You Are The Only One című dala bár megnyerte a közönségszavazást, végül csak a harmadik helyen végzett Ukrajna és Ausztrália mögött.

A napokban újabb információkat kaptunk. Bejelentették azt is, hogy az énekes a Scream című balladát fogja előadni Tel-Avivban. A dalt egy nemzetközi csapat együttműködésének gyümölcse. A zenéjét A Dream Team tagjai, vagyis Dimitris Kontopoulos és Filip Kirkorov szerzete, a szöveget pedig Sharon Vaughn írta. Munkájukat Andrew Weed hangmérnök, illetve Alex Panayi is segítette. A Scream Moszkvában került felvételre, a Moszkvai Filharmonikus Zenekar pedig kulcsszerepet játszott a dal elkészítésében. A videóklipet Konstantin Cherenkov rendezte, a színpadképet pedig Fokas Evagelinos görög koreográfus fogja megtervezni.

Sergey május 16-án lép fel először az Eurovízió színpadán, ugyanis a második elődöntő második felében fog majd szerepelni.

(esctoday.com)

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top