ESC Hungary

ESC 2019

San Marino: Serhat – Say Na Na Na

Magyarországhoz hasonlóan San Marino is az egyik korábbi indulóját küldi a 64. Eurovíziós Dalfesztiválra. A nagy bejelentés még januárban megtörtént, az előadó pedig nem más, mint Serhat. Az énekes 2016-ban Stockholmban képviselte a törpeállamot. Bár az I Didn’t Know című dala csak az elődöntő 12. helyére volt elég, így nem jutott tovább a döntőbe, mégis a rajongók egyik nagy kedvence lett.

Az idei lesz San Marino tizedik szereplése, amit a San Marino RTV mindenképp emlékezetessé szeretne tenni, így esett a választás a török származású énekesre. Serhat épp az új albumán dolgozott, amikor jött a felkérés, így azonnal igent mondott a felkérésre. A Say Na Na Na című dalt május 14-én az első elődöntő második felében fogja előadni.

https://www.youtube.com/watch?v=l5arNtTYK1s

(eurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top