ESC Hungary

A Dal 2018

Singh Viki ismét besurrant A Dal mezőnyébe

Singh Viki A Dal 2016 mezőnyébe úgy került be a Katonák című dallal, hogy visszaléptették az egyik, top 30-ba bekerült versenyzőt még az élő adások kezdete előtt. Az idei páratlan év volt Viki számára, mert a Rain című dala eljutott A Dal 2017 elődöntőjéig. Most ismét az a helyzet állt elő, hogy cserejátékosként kell beállnia a 30-as mezőnybe.

A Nemzenekar A Dal 2018 produkcióból való visszalépéséről tájékoztatta az MTVA-t: „A 2017. december 6-i sajtótájékoztató után olyan előre nem látható okok és egyéb kötelezettségek merültek fel, melyek miatt nem tudjuk felelősséggel vállalni, hogy az elkövetkező hónapokban megjelenjünk a meghatározott időpontok szerinti próbákon, felvételeken és az élő adásban. A versenytől sajnálattal visszalépünk.”

Így Singh Viki zsinórban harmadik alkalommal lesz A Dal versenyzője a Butterfly House című dallal.

Idén úgy tűnik, hogy nem kell szabálysértés miatt kizárni senkit sem, viszont váratlan események fordulnak elő, amik nem teszik lehetővé a rendelkezésre állást az MTVA számára.

(mediaklikk.hu/adal)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top