ESC Hungary

ESC 2019

Svájc: Luca Hänni – She Got Me

Svájc utoljára 2014-ben döntőzött, így az elmúlt évek sikertelen próbálkozásai után úgy döntöttek, hogy idén változtatnak a dal kiválasztásának folyamatán. Ennek következtében eltörölték a hagyományos svájci nemzeti döntőt, és belsőválasztással jelölték ki indulójukat.

Az előadóról és a dalról mélyen hallgatott a svájci közszolgálati televízió, de végre elérkezett a nagy nap, lehullt a lepel arról az előadóról, aki Svájcot képviselheti a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon Tel-Avivban. A választás Luca Hänni fiatal énekesre esett.  A 24 éves Luca Svájc fővárosában, Bernben született, és énekesként, dalszerzőként, illetve modellként is tevékenykedik. Az énekes a She Got Me című dallal vág neki a nemzetközi megmérettetésnek. A dalt a második elődöntő első felében hallhatjuk majd először.

https://www.youtube.com/watch?v=6PxoMWtAC7M

(escxtra.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top