ESC Hungary

OGAE

Szavazz: OGAE Second Chance 2015

Tudósító: Vámos Tamás
Forrás: OGAE International

Elindult az OGAE Second Chance idei szavazása. A versenyen a rajongói klubok olyan dalokat indíthatnak, akik a nemzeti válogatójukon nem nyertek. (A németek messziről elkerülték a vitát, és nem Andreas Kümmertet indították…)


Mivel Magyarországnak az OGAE-n belül – még – nincs saját klubja, a „Rest of the World” (RoW) csoporthoz tartozik. Az elmúlt két évben magyar indulót indítottak (Radics Gigi bronzérmes lett, a We All pedig 15.) – idén azonban a fehérorosz válogatón alulmaradt Milki Accent című dalát indítják. A dalt egyébként Alexander Rybak neve fémjelzi, mint szerző.
A ’87-ben indított Second Chance Contest-et tavaly a 14. alkalommal nyerte Svédország Helena Paparizou dalával, így most ők bonyolítják le a versenyt. A szavazás menete egyezik az Eurovízión megszokottal, sőt, szeptemberben külön online műsorra számíthatunk, ahol kiderülnek a pontszámok, illetve a győztes. A svéd szervezők összeszedték a dalokat egy playlistbe, készítettek hozzájuk kis felvezetőket, majd megosztották az alábbi linken (jó szórakozást!):

Mivel az esemény az OGAE-hoz tartozik, csak tagok szavazhatnak, a saját klubjuk által meghatározott módon.

Ha szeretnél szavazni, és ezért csatlakozni, akkor az alábbi linken találhatsz (angol nyelvű) információt a lehetőségekről: http://www.esccovers.com/membership/membership-2/

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top