ESC Hungary

OGAE

Szavazz: OGAE Second Chance 2015

Tudósító: Vámos Tamás
Forrás: OGAE International

Elindult az OGAE Second Chance idei szavazása. A versenyen a rajongói klubok olyan dalokat indíthatnak, akik a nemzeti válogatójukon nem nyertek. (A németek messziről elkerülték a vitát, és nem Andreas Kümmertet indították…)


Mivel Magyarországnak az OGAE-n belül – még – nincs saját klubja, a „Rest of the World” (RoW) csoporthoz tartozik. Az elmúlt két évben magyar indulót indítottak (Radics Gigi bronzérmes lett, a We All pedig 15.) – idén azonban a fehérorosz válogatón alulmaradt Milki Accent című dalát indítják. A dalt egyébként Alexander Rybak neve fémjelzi, mint szerző.
A ’87-ben indított Second Chance Contest-et tavaly a 14. alkalommal nyerte Svédország Helena Paparizou dalával, így most ők bonyolítják le a versenyt. A szavazás menete egyezik az Eurovízión megszokottal, sőt, szeptemberben külön online műsorra számíthatunk, ahol kiderülnek a pontszámok, illetve a győztes. A svéd szervezők összeszedték a dalokat egy playlistbe, készítettek hozzájuk kis felvezetőket, majd megosztották az alábbi linken (jó szórakozást!):

Mivel az esemény az OGAE-hoz tartozik, csak tagok szavazhatnak, a saját klubjuk által meghatározott módon.

Ha szeretnél szavazni, és ezért csatlakozni, akkor az alábbi linken találhatsz (angol nyelvű) információt a lehetőségekről: http://www.esccovers.com/membership/membership-2/

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top