ESC Hungary

ESC 2020

Szerbia: Hurricane – Hasta La Vista

Múlt hétvégén tartotta meg Szerbia a hagyományosnak mondható Beovizija 2020 elnevezésű nemzeti döntőjét, ahol a pénteki és szombati elődöntők után vasárnap 12 dal mérkőzött meg egymással a döntőben. A zsűri szavazásának eredményeként a Hurricane került az élre.

A zsűri szavazása

Őket Igor Simič és Naiva követte. A televotingon szintén a Hurricane győzött, másodiknak Andrija Jo, harmadiknak pedig Ana Milenković érkezett.

Az összesített eredmény

A Hurricane nevű formációt Sanja Vucic, Ksenija Knezevic és Ivana Nikolić hármasa alkotja. Sanja Vučić a 2016-os Eurovízión szerepelt Szerbia képviseletében, Ksenija Knežević a 2015-ös montenegrói Knez dalában szerepelt háttérvokálosként, Ivana Nikolić pedig táncos, többszörös szerb bajnok. Sok sikert Rotterdamban!

(eurovision.tv)

About Author

Szerbia: Hurricane – Hasta La Vista
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top