ESC Hungary

A Dal 2017

A Dal 2017: Kizárták a Jetlag-et

Szerencse, hogy pár évvel ezelőtt bevezették a „cserejátékosok” intézményét A Dal szervezői arra az esetre, ha bármilyen oknál fogva mégsem sikerülne a kihirdetés után valakit szerepeltetni az élő showban. Az origo.hu úgy tudja, hogy a Jetlag együttes helyett a Chase együttes Dust in the wind című dala fog szerepelni a magyar nemzeti döntőben, ami jövő héten szombaton fog rajtolni.

A Jetlag zenekarral többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült megoldást találnia a készítőknek az együttműködésre, így a Jetlag nem léphet színpadra A Dal 2017-ben.

A Dal hivatalos oldalán már lecserélték a versenyzőket, a 22 éves kecskeméti Chase (fotónkon) dalának zenéjét Johnny K. Palmer és Somogyvári Dániel szerezte, a szövegét Johnny K. Palmer és Henderson David írta, a dal teljes hosszában meghallgatható itt, vagy a dallistánkon.

Frissítés a mediaklikk.hu-ról, 2017.01.03. 10:30

A váltás oka, hogy a Jetlag nem tudja vállalni a műsorral járó szigorú időbeli és megjelenési kötelezettségeit.

Forrás: origo.hu, mediaklikk.hu

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top