ESC Hungary

A Dal 2018

A Patikadomb együttes is versenyez A Dal 2018-ban!

A Patikadomb zenekart is láthatják a nézők a Jó szelet! című szerzeménnyel A Dal 2018 mezőnyében. A mezőny nem bővült 31-re viszont egy zenekar, a A The Matter visszalépett. A sajtóközleményükben családi okokra hivatkoztak:

„Legnagyobb sajnálatunkra nem tudjuk A Dal 2018-as versennyel járó kötelezettségeket vállalni. Zenekarunk énekesének Mushunak váratlan családi okok miatt Bécsben kell tartózkodnia a következő hónapokban. Köszönjük szépen a bizalmat, a zsűri tagjainak, hogy lehetőséget láttak dalunkban és zenekarunkban. A többi versenyzőnek pedig sok sikert kívánunk! The Matter”

A Dal 2018 zsűrije valószínűleg az ilyen esetekre bevezetett tartalék játékosokból küldte az élő adásokba a 31. legjobb dalt a Patikadomb együttest.

A Patikadomb elnevezésű formáció 2013 novemberében kezdte meg működését. Az akkor még három embert (Ujvári Gyula, Dobos Gábor, Somogyvári Dániel) számláló együtteshez még az év végén csatlakozott Kátai Tamás. A zenekar stílusát tekintve különféle zenei hatásokból építkezik. Az alternatív rock, az elektronika, és a pop elemei egyaránt megtalálhatóak zenéjükben.

Az együttes profilja és a fél perces dalrészlet már elérhető.

(mediaklikk.hu, https://www.facebook.com/Patikadomb/ https://www.instagram.com/patikadomb/ )

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top