ESC Hungary

A Dal 2018

A Patikadomb együttes is versenyez A Dal 2018-ban!

A Patikadomb zenekart is láthatják a nézők a Jó szelet! című szerzeménnyel A Dal 2018 mezőnyében. A mezőny nem bővült 31-re viszont egy zenekar, a A The Matter visszalépett. A sajtóközleményükben családi okokra hivatkoztak:

„Legnagyobb sajnálatunkra nem tudjuk A Dal 2018-as versennyel járó kötelezettségeket vállalni. Zenekarunk énekesének Mushunak váratlan családi okok miatt Bécsben kell tartózkodnia a következő hónapokban. Köszönjük szépen a bizalmat, a zsűri tagjainak, hogy lehetőséget láttak dalunkban és zenekarunkban. A többi versenyzőnek pedig sok sikert kívánunk! The Matter”

A Dal 2018 zsűrije valószínűleg az ilyen esetekre bevezetett tartalék játékosokból küldte az élő adásokba a 31. legjobb dalt a Patikadomb együttest.

A Patikadomb elnevezésű formáció 2013 novemberében kezdte meg működését. Az akkor még három embert (Ujvári Gyula, Dobos Gábor, Somogyvári Dániel) számláló együtteshez még az év végén csatlakozott Kátai Tamás. A zenekar stílusát tekintve különféle zenei hatásokból építkezik. Az alternatív rock, az elektronika, és a pop elemei egyaránt megtalálhatóak zenéjükben.

Az együttes profilja és a fél perces dalrészlet már elérhető.

(mediaklikk.hu, https://www.facebook.com/Patikadomb/ https://www.instagram.com/patikadomb/ )

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top