ESC Hungary

Eurovízió 2016

Bosznia-Hercegovina Deen (ESC 2004) és Dalal duóját küldi az Eurovízióra

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Lejla A Babovic, a bosnyák BHRT közmédia nemzetközi kapcsolatok osztályának vezetője elmondta, hogy igaz, hogy az elmúlt két évben nem indítottak versenyzőt az Eurovízióra, a BHRT anyagi helyzete azonban most még rosszabb. Ennek ellenére sikerült egy szponzort találni, aki garantálja a költségek fedezését. A BHRT kizárólagos joga hogy versenyzőt delegáljon az Eurovízióra. A visszatérés nemcsak a közmédiánknak jó, hanem az egész országnak. „Nem fogunk részt venni a jövő évi Labdarúgó Európa Bajnokságon de legalább részt tudunk venni egy másik Európa Bajnokságon, az Eurovíziós Dalfesztiválon.”

Tegnap nagy meglepetésként járta körül az eurovíziós híroldalakat Bosznia-Hercegovina visszatérése, ma pedig megtudhattuk, hogy a 2004-es Eurovízió boszniai képviselője, Deen, valamint Dalal Midhat-Takic és a csellista Ana Rucner is fent lesz a stockholmi Eurovízió színpadán.

A BHRT midezekről ma tartott sajtótájékoztatót, és elmondták, hogy a dalt „időben” meg fogja tudni mindenki.
És most menjünk vissza 2004-be!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top