ESC Hungary

Eurovízió 2016

Bosznia-Hercegovina Deen (ESC 2004) és Dalal duóját küldi az Eurovízióra

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Lejla A Babovic, a bosnyák BHRT közmédia nemzetközi kapcsolatok osztályának vezetője elmondta, hogy igaz, hogy az elmúlt két évben nem indítottak versenyzőt az Eurovízióra, a BHRT anyagi helyzete azonban most még rosszabb. Ennek ellenére sikerült egy szponzort találni, aki garantálja a költségek fedezését. A BHRT kizárólagos joga hogy versenyzőt delegáljon az Eurovízióra. A visszatérés nemcsak a közmédiánknak jó, hanem az egész országnak. “Nem fogunk részt venni a jövő évi Labdarúgó Európa Bajnokságon de legalább részt tudunk venni egy másik Európa Bajnokságon, az Eurovíziós Dalfesztiválon.”

Tegnap nagy meglepetésként járta körül az eurovíziós híroldalakat Bosznia-Hercegovina visszatérése, ma pedig megtudhattuk, hogy a 2004-es Eurovízió boszniai képviselője, Deen, valamint Dalal Midhat-Takic és a csellista Ana Rucner is fent lesz a stockholmi Eurovízió színpadán.

A BHRT midezekről ma tartott sajtótájékoztatót, és elmondták, hogy a dalt “időben” meg fogja tudni mindenki.
És most menjünk vissza 2004-be!

Comments

Legnépszerűbbek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top
%d bloggers like this: