ESC Hungary

ESC 2020

Bulgária: VICTORIA – Tears Getting Sober

Már régóta tudjuk, hogy 2020-ban VICTORIA képviseli Bulgáriát, de Tears Getting Sober című dalát csak most hozták nyilvánosságra.

Lukas Oscar és Cornelia Wiebols mellet Borislav Milanov is közreműködött a dalszerzésben. Borislav nevéhez fűződik az idei német versenydal is, amit pár napja mutattak be.

A dal fontos üzenetet tükröz, ami aktuálisabb, mint valaha. Milanov szerint a mai generáció egyik fő problémája az olyan mentális egészséggel kapcsolatos gondok, mint például a pánikrohamok, az állandó félelem vagy a depresszió. VICTORIA szerint, a „Tears Getting Sober” foglalkozik ezekkel a problémákkal, és leírja, hogyan lehet azokat legyőzni, és hogyan kell tovább lépni. Ahelyett, hogy feladnánk, a dal azt az üzenetet közvetíti, hogy továbbra is van remény és ezért harcolnunk kell.

VICTORIA tavaly mutatta be első angol nyelvű dalát, ami az I Wanna Know címet kapta. Jelenleg több mint 900.000 lejátszásnál tart.

Bulgária versenyzője és a Tears Getting Sober című dal a májusi verseny második elődöntőjének második felében szerepel. Gratulálunk!

 

https://www.youtube.com/watch?v=V_hgYnwZR8I

 

( esc-kompakt.de)

About Author

Bulgária: VICTORIA – Tears Getting Sober
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top