ESC Hungary

ESC 2020

Bulgária: VICTORIA – Tears Getting Sober

Már régóta tudjuk, hogy 2020-ban VICTORIA képviseli Bulgáriát, de Tears Getting Sober című dalát csak most hozták nyilvánosságra.

Lukas Oscar és Cornelia Wiebols mellet Borislav Milanov is közreműködött a dalszerzésben. Borislav nevéhez fűződik az idei német versenydal is, amit pár napja mutattak be.

A dal fontos üzenetet tükröz, ami aktuálisabb, mint valaha. Milanov szerint a mai generáció egyik fő problémája az olyan mentális egészséggel kapcsolatos gondok, mint például a pánikrohamok, az állandó félelem vagy a depresszió. VICTORIA szerint, a „Tears Getting Sober” foglalkozik ezekkel a problémákkal, és leírja, hogyan lehet azokat legyőzni, és hogyan kell tovább lépni. Ahelyett, hogy feladnánk, a dal azt az üzenetet közvetíti, hogy továbbra is van remény és ezért harcolnunk kell.

VICTORIA tavaly mutatta be első angol nyelvű dalát, ami az I Wanna Know címet kapta. Jelenleg több mint 900.000 lejátszásnál tart.

Bulgária versenyzője és a Tears Getting Sober című dal a májusi verseny második elődöntőjének második felében szerepel. Gratulálunk!

 

https://www.youtube.com/watch?v=V_hgYnwZR8I

 

( esc-kompakt.de)

Bulgária: VICTORIA – Tears Getting Sober
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top