ESC Hungary

Interjú

ESC Hungary interjúk: Ausztria, Montenegró és Málta

Tudósító: Mádi Sándor

Az ESC Hungary oldalt képviselve a próbák ideje alatt Stockholmban tartózkodtam és mindent megtettem annak érdekében, hogy a nagy kedvencekkel interjúkat készítsek és megoszthassam veletek.

Ausztria idei képviselője ZOË, aki az első elődöntőben, azaz holnap, 12-es rajtszámmal fog a színpadra lépni. Osztrák létére dala teljes egészében francia nyelvű.

A balkáni országot, Montenegrót a Highway csapat képviseli. A srácok egy ütős számmal készültek a versenyre, daluk címe a The Real Thing, az első elődöntős rajtszámuk pedig a 15-ös.

Végül, de semmiképp sem utolsó sorban egy ismerős arc is fel fog tűnni az első elődöntő végén. A máltai Ira Losco már 2002-ben is képviselte hazáját, akkor a második helyen végzett, idén azonban nem szeretne megállni a dobogó legfelső fokáig. A 18-as rajtszámmal Ira fogja zárni az első elődöntőt, dalának címe pedig a Walk On Water.

Comments

Legnépszerűbbek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top
%d bloggers like this: