ESC Hungary

Interjú

ESC Hungary interjúk: Ausztria, Montenegró és Málta

Tudósító: Mádi Sándor

Az ESC Hungary oldalt képviselve a próbák ideje alatt Stockholmban tartózkodtam és mindent megtettem annak érdekében, hogy a nagy kedvencekkel interjúkat készítsek és megoszthassam veletek.

Ausztria idei képviselője ZOË, aki az első elődöntőben, azaz holnap, 12-es rajtszámmal fog a színpadra lépni. Osztrák létére dala teljes egészében francia nyelvű.

A balkáni országot, Montenegrót a Highway csapat képviseli. A srácok egy ütős számmal készültek a versenyre, daluk címe a The Real Thing, az első elődöntős rajtszámuk pedig a 15-ös.

Végül, de semmiképp sem utolsó sorban egy ismerős arc is fel fog tűnni az első elődöntő végén. A máltai Ira Losco már 2002-ben is képviselte hazáját, akkor a második helyen végzett, idén azonban nem szeretne megállni a dobogó legfelső fokáig. A 18-as rajtszámmal Ira fogja zárni az első elődöntőt, dalának címe pedig a Walk On Water.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top