ESC Hungary

Interjú

ESC Hungary interjúk: Szlovénia, Macedónia és Svájc

Tudósító: Mádi Sándor

Az ESC Hungary oldalt képviselve a próbák ideje alatt Stockholmban tartózkodtam és mindent megtettem annak érdekében, hogy a nagy kedvencekkel interjúkat készítsek és megoszthassam veletek. Ma este a szlovén ManuElla, a macedón Kaliopi és a svájci Rykka interjúk kerülnek terítékre.

A Szlovéniát képviselő ManuElla a holnap esti, második elődöntőben lép színpadra a Blue and Red című dalával (Kék és piros), rajtszáma pedig a 11-es.

Macedóniát már egy jól ismert előadó képviseli, név szerint Kaliopi. Az énekesnő már 2012-ben is bizonyított, akkor az azerbajdzsáni Bakuban, idén azonban lassabbra vette a tempót a Dona című dalával. A balkáni Kaliopi 8-as rajszámmal fog holnap a színpadra lépni.

Rykkát választották Svájc idei indulójának, dalának címe pedig a The Last of Our Kind (Az utolsó közülünk). Az énekesnő a holnapi elődöntő elején, hármas rajtszámmal fog fellépni.

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top