ESC Hungary

Interjú

ESC Hungary interjúk: Szlovénia, Macedónia és Svájc

Tudósító: Mádi Sándor

Az ESC Hungary oldalt képviselve a próbák ideje alatt Stockholmban tartózkodtam és mindent megtettem annak érdekében, hogy a nagy kedvencekkel interjúkat készítsek és megoszthassam veletek. Ma este a szlovén ManuElla, a macedón Kaliopi és a svájci Rykka interjúk kerülnek terítékre.

A Szlovéniát képviselő ManuElla a holnap esti, második elődöntőben lép színpadra a Blue and Red című dalával (Kék és piros), rajtszáma pedig a 11-es.

Macedóniát már egy jól ismert előadó képviseli, név szerint Kaliopi. Az énekesnő már 2012-ben is bizonyított, akkor az azerbajdzsáni Bakuban, idén azonban lassabbra vette a tempót a Dona című dalával. A balkáni Kaliopi 8-as rajszámmal fog holnap a színpadra lépni.

Rykkát választották Svájc idei indulójának, dalának címe pedig a The Last of Our Kind (Az utolsó közülünk). Az énekesnő a holnapi elődöntő elején, hármas rajtszámmal fog fellépni.

 

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top