ESC Hungary

Eurovízió 2016

Eurovízió 2016: Fotók a vörösszőnyegről!

Freddie háttérénekesei Stockholmban - avagy a Fool Moon három tagja (C) Mádi Sándor

Szerző: Mádi Sándor

Már több éve óriási érdeklődésnek örvend az Oscar díjátadó gáláról már olyan jól megismert, az Eurovíziós Dalfesztiválon is megjelenő vörös szőnyeges bevonulás. A 2016-os versengést a svéd fővárosban, Stockholmban tartják, a bevonulás pedig az Euroclub mellett történt meg, ahonnan az előadókat a városházára fuvarozták a hivatalos nyitórendezvényre.

A rendezvényen 41 ország előadója vett részt, a norvég Agnete, orvosai tanácsára, a sajtóeseményeket kihagyja. Az énekeseken kívül a rendezvényen jelen volt a tavalyi svéd győztes, az idei verseny egyik házigazdája, Mans Zelmerlöw, valamint a 2013-as malmöi, sőt az idei versenyre is műsorvezetőként visszatérő Petre Mede is. Rajtuk kívül a tömegben kiszúrtunk egy Conchita Wurst imitátort is, aki megszólalásig hasonlított a 2014-es nyertesre. A háttérben feltűnt az egyetlen és eredeti Krista Siegfrids is, aki a 2013-ban képviselte országát, Finnországot, a Marry Me című dallal.

A kordonnal körbekerített, nagyjából 3-3,5 méter széles kárpit mellett rajongók és sajtósok százai álltak, többségük saját nemzetük zászlajával. Mindegyikük a megfelelő pillanatot várta: van, aki a ruhakölteményeket leste; van, aki néhány szót szeretett volna beszélni az előadókkal, de a legtöbben egy szelfi erejéig szerették volna, ha közelebb megy kedvencük. Az előadók többsége örömmel ment bele a szelfikbe, sok rajongó és sajtós örömmel térhet haza, vagy bulizhat tovább az After Partyn.

Az ESC Hungary is jelen volt élőben az esemény, fogadjátok sok szeretettel az elkészült képeket!

https://www.flickr.com/gp/142775829@N08/b22rE8

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top