ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: A botrányos spanyol válogató győztese végül Manel Navarro lett!

Múlthét szombaton este Manel Navarro nyerte meg a kijevbe szóló repjegyet, azaz ő képviselheti Spanyolországot a májusi versenyen – az összesített listán ugyanis ő végzett az első helyen.

Nem volt végig egyértelmű, hogy ő lesz az este nyerte. Manel a három zsűritagból kettőtől kapta meg a maximális 12 pontot, és így a zsűri lista élén végzett, azonban amikor felfedték a közönség pontjait is, kiderült, hogy ott csak a bronzérmet szerezte meg. Mirela megnyerte a közönség kegyeit, az első helyen végzett náluk és összesítve a zsűri pontjaival 58 pontja lett – pontosan annyi, mint Manelnek.

Az egyik nagy változás az idei spanyol nemzeti döntőn az volt, hogy a végső szót a zsűri mondhatta ki pontegyenlőség esetén. A zsűriből Virgina és Javier is az utolsó helyre tette a saját listáján Mirelát, Manelt pedig az 1. helyre, kettejük szavazata pedig elég volt ahhoz, hogy Manelt hozzák ki az est győztesének.

Habár a helyi közönség nem fogadta kitörő lelkesedéssel a nyertest (fújoltak, a műsorvezetőnek úgy kellett elcsendesíteni a kedélyeket – a szerk.), de a döntés végleges volt.

Itt nézheted meg a botrányosra sikeredett pontbejelentést!

 

A nyertes dal címe a Do it for your lover, azaz Tedd meg a szeretődért!

Spanyolország: Manel Navarro – Do It for Your Lover

És lássuk, melyik dal volt a közönség kedvence!

Forrás: escbubble.com

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top