ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: A botrányos spanyol válogató győztese végül Manel Navarro lett!

Múlthét szombaton este Manel Navarro nyerte meg a kijevbe szóló repjegyet, azaz ő képviselheti Spanyolországot a májusi versenyen – az összesített listán ugyanis ő végzett az első helyen.

Nem volt végig egyértelmű, hogy ő lesz az este nyerte. Manel a három zsűritagból kettőtől kapta meg a maximális 12 pontot, és így a zsűri lista élén végzett, azonban amikor felfedték a közönség pontjait is, kiderült, hogy ott csak a bronzérmet szerezte meg. Mirela megnyerte a közönség kegyeit, az első helyen végzett náluk és összesítve a zsűri pontjaival 58 pontja lett – pontosan annyi, mint Manelnek.

Az egyik nagy változás az idei spanyol nemzeti döntőn az volt, hogy a végső szót a zsűri mondhatta ki pontegyenlőség esetén. A zsűriből Virgina és Javier is az utolsó helyre tette a saját listáján Mirelát, Manelt pedig az 1. helyre, kettejük szavazata pedig elég volt ahhoz, hogy Manelt hozzák ki az est győztesének.

Habár a helyi közönség nem fogadta kitörő lelkesedéssel a nyertest (fújoltak, a műsorvezetőnek úgy kellett elcsendesíteni a kedélyeket – a szerk.), de a döntés végleges volt.

Itt nézheted meg a botrányosra sikeredett pontbejelentést!

 

A nyertes dal címe a Do it for your lover, azaz Tedd meg a szeretődért!

Spanyolország: Manel Navarro – Do It for Your Lover

És lássuk, melyik dal volt a közönség kedvence!

Forrás: escbubble.com

Comments

Legnépszerűbbek

To Top
%d bloggers like this: