ESC Hungary

Eurovízió 2019

Eurovízió 2019: Ismerd meg a műsorvezetőket!

Ma kiderült az a kvartett, akik a 2019-es tel aviv-i Eurovíziós Dalfesztivált fogják vezetni. A két hölgy Bar Refaeli és Lucy Ayoub, míg a két úriember Erez Tal és Assi Azar.

Egy kis visszatekintés a múltba

A legutóbbi izraeli rendezés alkalmával 3 műsorvezető vitte végig a műsort: két nő és egy férfi. Ez volt egyébként a legelső alkalom, hogy egy trió volt az est házigazdája. A 2017-es kijevi rendezésű versenyt egy férfi-trió, a 2018-as lisszaboni megmérettetést pedig egy női kvartett vette gondozásába.

Ismerd meg az idei verseny műsorvezetőit

Bar Refaeli (B felső), Erez Tal (J felső), Assi Azar (B alsó) és Lucy Ayoub (J alsó)
Photo by: Eyal Nevo, Ido Izsak, Ohad Romano, Daniel Kaminsky

Bar Refaeli

Bar egy nemzetközi szupermodell, akinek nem kevés tapasztalat is van a háta mögött, ami a műsorvezetést és a közvetítést illeti. 2012-ben létrehozta saját műsorát, a Million Dollar Shooting Start-t (Millió dolláros Hullócsillag – a szerk.). Modellkarrierje mellett több főműsoridőben sugárzott produkciót is vezetett már, például a 2013-as X-Faktort.

Erez Tal

Erez 25 évnyi televíziós tapasztalattal a háta mögött kétségtelenül a gárda legjobban képzett tagja. Műsorfejlesztőként, producerként és műsorvezetőként is jeleskedett már – többek között 10 évadon keresztül volt a Big Brother házigazdája. Ő találta ki a The Vault nevű televíziós játékot, amit aztán 23 országba adtak el, ezzel az egyik legnépszerűbb izraeli produkcióvá téve a műsort. Van Eurovíziós kapcsolódása is: a 2018-as verseny izraeli kommentátora volt.

Assi Azar

Izrael egyik legnépszerűbb televíziós műsorvezetője és forgatókönyvírója. Ő vezette a Rising Star-t, ami az ország Eurovíziós nemzeti válogatója. Az OUT magazin a 100 legbefolyásosabb meleg listáján szerepeltette.

Lucy Ayoub

Lucy az egyik legújabb feltörekvő tehetség Izraelben, aki karrierjét YouTube-s influenszerként kezdte. Később már ismert televíziós műsorvezető lett belőle, valamint a tavalyi, 2018-as Eurovízión ő mondta be az izraeli zsűri pontjait is.

Szimpatikusak a műsorvezetők? Mit gondoltok arról, hogy ismét 4 házigazdája lesz a versenynek?

(eurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top