ESC Hungary

Rajongunk

Eurovízió 2021: Az első elődöntő zsűris próbájának hibái

Akik május 17-én követték velem az első elődöntő zsűris próbáján az ESC Hungary live blogot, azok olvashatták, hogy micsoda hibák történtek a színpadon. Az élő adás előtt 24 órával az úgynevezett zsűris próbán értékelik a nemzeti zsűrik a produkciókat. Ezen az estén a román Roxen nagyon elrontotta, az ukrán Go_A csak egy rövid ideig szenvedett a rosszul beállított fülmonitortól, a máltai Destiny pedig szinte alig érezhetően maradt le énekhangban a dal ritmusától. Nos, felkerült a twitterre az ezekről készült felvétel. Akik meg szeretnék nézni, hogy az EBU miért adott lehetőséget a három produkció újrázására az összes dal elhangzása után, az most megteheti, bár a nagy Roxen fanoknak inkább nem ajánlom. A fülmonitorok sorozatos problémája elképzelhető, hogy negatívan befolyásolta a zsűrik ítéletét, és előfordulhat, hogy a közönség értetlenül állhatott emiatt a zsűrik ítéletei előtt. Mindenesetre Ukrajna és Málta produkciójánál a kamerák is le voltak maradva.

(twitter@LeaksEsc)

About Author

Eurovízió 2021: Az első elődöntő zsűris próbájának hibái
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top