ESC Hungary

Eurovízió 2019

Finnország: Darude a kiválasztott!

Ma lerántotta a leplet a finn előadóról az YLE: az országot az a Darude fogja képviselni az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, aki a Sandstorm slágert adta a világnak és a diszkóknak a ’90-es évek végén.

Ahogyan 2018-ban is Saara Altoo esetében, úgy idén is a finn televízió belső kiválasztás útján döntött Darude mellett.

3 dal fog elhangzani az UMK 2019 döntőjében március 2-án, szombat este – közülük a nemzetközi zsűri és a közönség közösen fogja meghatározni, hogy melyik legyen az az egy dal, amely az országot képviselheti Tel Aviv-ban. Az est házigazdái Krista Siegfrids és Christoffer Strandberg lesznek. A Turkuban megrendezésre kerülő adásra a jegyeket február 1-én kezdik el árusítani.

Ismerd meg Darude-t

A 43-éves DJ legnagyobb slágere a Sandstorm volt 1999-ben – jelenleg 143 millió megtekintésnél jár a videó a YouTube-n. Ez a dal a brit lejátszási listák harmadik helyéig jutott, és Európa több országába is betette a lábát.

Természetesen nem csak egy DJ-mixet fogunk hallani májusban. Csatlakozik Darude-hoz Sebastian Rejman (The Giant Leap énekese) is, akivel már nem első ízben fog együtt dolgozni: a Moments és a One Lifetime daloknál is ő vokálozott.

Ha elsőre nem ugrott be, hogy melyik dal is az a bizonyos Sandstorm, itt az ideje felidézni:

(escxtra.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top