ESC Hungary

Interjú

Hovi Star: „Boldog vagyok, hogy végre kiénekelhetem a szívemet a színpadon.”

Szerző: Mádi Sándor

Izrael idei küldöttje Hovi Star, dalának címe pedig Made of stars. A mű jelentős átalakításon esett át az eredeti verzióhoz képest, a tempóból látványosan visszavettek és egy erőteljes balladát készítettek belőle. Ma a Hovival készült interjút olvashatjátok el, jó szórakozást kívánok hozzá!

 

Mi az, amit mindenképp tudnunk kell rólad?

Mindig sok-sok őrült kiegészítőt viselek, rengeteg sminket teszek magamra és a hajam is hagy némi beszédtémát maga után. Ezeket leszámítva, egy teljesen átlagos srác vagyok. Szeretem szabadidőmet a családommal, a kutyámmal, a barátaimmal töltetni, valamint imádok zenéket készíteni.

Mit vársz a stockholmi versenytől, izgatott vagy?

Nagyon izgatott vagyok!! Az Eurovízión való részvétel egy óriási álmom volt mindig is, és most nagyon boldog vagyok, hogy végre kiénekelhetem a szívemet a színpadon. Voltam már Stockholmban korábban is, gyönyörű hely és az emberek nagyon barátságok, várom már, hogy újra visszamehessek.

Hogyan készülsz a nagy versenyre?

Nemrég felfedeztem, hogy rengeteg tennivalóm van az Eurovízió előtt is, ez nem csak egy mindennapi, megszokott előadás lesz. Minden, de tényleg minden, meg van tervezve a legkisebb részletekig: hogy miket fogok viselni a színpadon, a fények világítási szöge, a kamerák, sőt a pillanatok is, hogy mikor nézek a kamerába és mikor nem. Természetesen ezek mind technikai dolgok, az én feladatom pedig, hogy a hangomra és az előadásomra koncentráljak.

Mi a dalod üzenete?

A Made of stars az egyenlőségről szól. Nem számít, hogy honnan származunk, mi a bőrünk színe, milyen vallást követünk vagy, hogy kihez vonzódunk – mindannyian egyenlőek vagyunk. Ha felnézel az égre, észreveszed, hogy nem tudod megkülönböztető a csillagokat egymástól, hiszen messziről mindannyian ugyanolyannak tűnnek.

Melyik a kedvenc Eurovíziós dalod?

Nem gondolom, hogy ez egy fair kérdés! Túl sok jó dal van az Eurovízión. Imádom az Eurphoriát (Loreen, Svédország, 2012 nyertes), de az előző évi nyertes dalt is nagyon szeretem.

Meghallgattad versenytársaid dalát? Vannak kedvenceid?

Természetesen igen, és vannak kedvenceim is! Finnország dalár, a Sing it away-t nagyon nagyon szeretem, Sandhja pedig egy nagy tehetséges lány és szerintem jó móka lehet vele lógni. A másik nagy kedvencem a francia Amir, dala nagyon fülbemászó.

Üzensz-e valamit az ESC Hungary olvasóinak?

Sose kételkedjetek magatokban és valósítsátok meg álmaitokat!

 

Köszönjük az interjút Hovi Starnak, valamint külön köszönet Alon Amirnak a közreműködésért. Sok sikert kíván Stockholmban az ESC Hungary teljes csapata!

Hallgassátok meg Hovi Star dalát, a Made of stars-t!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top