ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2019 – Szavazz a 10 legjobbra!

Ismét útjára indul az INFE Network szavazása a 2019-es Eurovízió dalairól. Az ESC Hungary olvasói ezúttal is részt tudnak venni, köszönhetően annak, hogy a rajongói közösségünk az INFE nemzetközi rajongói hálózatának tagja. Az INFE Magyarország elindítja a szavazást MOST!

A szabályok:

1. Nem lehet saját magunkra szavazni (Magyarország ezért nincs rajta a szavazólapon).
2. Mindenkinek egy top 10-es listát kell felállítania, és az Eurovízió szerint pontozni, vagyis a 10. helyezettnek 1 pontot, az első helyezettnek 12 pontot kell adni.
3. Szavazólap letöltése itt: INFEPoll2019_HUN.xls. Szavazni e-mailben kell, a kitöltött szavazólapot vissza kell küldeni az infepoll@eschungary.hu címre
4. A szavazási határidő: 2019.04.05 péntek, 21:00

Tanulmányozza mindenki az idei év versenydalait akár az összefoglaló oldalunkon, vagy az Eurovízió hivatalos lejátszási listáján keresztül.

Minél több szavazat érkezik be, annál pontosabb eredményt fogunk kapni a magyar rajongók legnagyobb idei kedvencéről. A szavazás részvételével kapcsolatban nincs megkötés: minden olvasónk részt vehet a szavazáson! Az eredményeket országonként napi bontásban fogják közölni egy nagy nemzetközi médiapartneren keresztül, és természetesen mi is követni fogjuk a hálózat többi tagjának szavazatait is.

(INFE Magyarország)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top