ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2019 – Szavazz a 10 legjobbra!

Ismét útjára indul az INFE Network szavazása a 2019-es Eurovízió dalairól. Az ESC Hungary olvasói ezúttal is részt tudnak venni, köszönhetően annak, hogy a rajongói közösségünk az INFE nemzetközi rajongói hálózatának tagja. Az INFE Magyarország elindítja a szavazást MOST!

A szabályok:

1. Nem lehet saját magunkra szavazni (Magyarország ezért nincs rajta a szavazólapon).
2. Mindenkinek egy top 10-es listát kell felállítania, és az Eurovízió szerint pontozni, vagyis a 10. helyezettnek 1 pontot, az első helyezettnek 12 pontot kell adni.
3. Szavazólap letöltése itt: INFEPoll2019_HUN.xls. Szavazni e-mailben kell, a kitöltött szavazólapot vissza kell küldeni az infepoll@eschungary.hu címre
4. A szavazási határidő: 2019.04.05 péntek, 21:00

Tanulmányozza mindenki az idei év versenydalait akár az összefoglaló oldalunkon, vagy az Eurovízió hivatalos lejátszási listáján keresztül.

https://www.youtube.com/watch?v=WPFUZswe_zw&list=PLmWYEDTNOGUK1DkZcKjMM1OKZpl5nJZRX

Minél több szavazat érkezik be, annál pontosabb eredményt fogunk kapni a magyar rajongók legnagyobb idei kedvencéről. A szavazás részvételével kapcsolatban nincs megkötés: minden olvasónk részt vehet a szavazáson! Az eredményeket országonként napi bontásban fogják közölni egy nagy nemzetközi médiapartneren keresztül, és természetesen mi is követni fogjuk a hálózat többi tagjának szavazatait is.

(INFE Magyarország)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top