ESC Hungary

Interjú

Jamie-Lee: „Még mindig nem hiszem el, hogy fél millió ember szavazott rám a nemzeti döntőn”

Szerző: Mádi Sándor

Németország idei képviselője a fiatal Jamie-Lee Kriewitz, dalának címe pedig a Ghost, azaz Szellem. Az énekesnővel készült interjút olvashatjátok el a mai cikkben! Jó szórakozást kívánok hozzá!

 

Mik a legfontosabb mérföldkövek a zenei karrieredben?

Részt vettem a német The Voice-ban, és meg is megnyertem, itt indult be a karrierem. Ezt követően sikerült a német nemzeti döntőt is megnyernem és ezáltal részt vehetek az Eurovíziós Dalfesztiválon is, ami az eddigi legnagyobb előadásom lesz.

Mit jelent számodra Németország képviselete az Eurovízión?

Hatalmas tisztelet, hogy Németországot képviselhetem. Még mindig nem hiszem el, hogy fél millió ember szavazott rám a nemzeti döntőn.

Áruld el nekünk néhány kedvenced!

Zenekar: a koreai Block B.

Étel: Bibimbap (a vegetáriánus verzió tofuval, de tojás nélkül)

Film: Titokzatos bőr és Godzilla 2014.

Melyik szó jellemzi leginkább az életed?

Hullámvasút.

Melyik a kedvenc Eurovíziós dalod?

Nagyon szerettem a Jedward dalát, a Lipstick-et. Nagyon vagány ruhájuk és hajkoronájuk volt!

Mi a dalod üzenete?

Volt egy szerelmes pár, akik szakítottak, de a párkapcsolatuk szelleme még mindig kísért és bár mindketten akarják, hogy folytatódjon kapcsolatuk, de tudják: ez többet már nem fog működni. Ez egy kicsit szomorú téma, de néha el kell engednünk a dolgokat. Ez egy kiváló dal, hiszen mindenki átélte már ezt az érzést.

Dolgozol már a májusi színpadképen?

Jelenleg a debütáló albumomon, a Berlin-en dolgozok, mely április 29-én, azaz 3 nap múlva fog megjelenni. Közben tervezem a fellépőruhámat és a színpadképet is. Májusban mindent megteszek, hogy minden rendben menjen és mindent élvezni tudjak!

Üzensz-e valamit az ESCHungary olvasóinak?

Kívánjatok nekem sok sikert és szavazzatok rám! Nagyon izgatott vagyok, hogy megismerhessem az előadótokat. Jó szórakozást kívánok nektek a dalfesztiválhoz!

 

Köszönjük az interjút Jamie-Lee-nek, valamint külön köszönet Kim Schaalnak a közreműködésért. Sok sikert kíván Stockholmban az ESC Hungary teljes csapata!

Hallgassátok meg Jamie-Lee dalát, a Ghost-ot!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top