ESC Hungary

Junior 2015

JESC 2015: Szlovénia ma délután választ

Tudósító: Bakkay Levente
Forrás: junioreurovision.tv, wiwibloggs.com
Élő közvetítés 17:20-tól: http://4d.rtvslo.si/zivo/tvs1

A 6. végleges dalt ma délután fogja kiválasztani Szlovénia a Vikend paket nevű talkshow keretein belül 17:20-tól, az RTVSLO 1-es csatornán, ami külföldről is nézhető lesz a verseny idején. A döntőt két lány fogja alkotni, akik egymással fognak megküzdeni a győzelemért. Ők Leni (Alenka Vozlic) és Lina Kuduzovic. Közülük a nézők fogják eldönteni a végső győztest.

Leni az első elődöntőt nyerte meg a zsűri döntése alapján, és így bekerült a mai döntőbe. Dalának címe Najlepsi dan, azaz A Legszebb Nap. Ez egy kicsit gyorsabb, gyerekbarátabb dal, ami eléggé különbözik a másik döntős daltól.

Lina Kuduzovic a második elődöntő győztese volt a zsűri döntése alapján, így a döntőben is majd újra láthatjuk őt fellépni a győzelemért. Ő a Prva ljubezen, azaz az Első szerelem című dalt fogja előadni. Ez a dal egy ballada, lassú, de annál érzelmesebb dal egy nagyon jó hangú fiatal lány előadásában. Ő már több tehetségkutató versenyt is megjárt, köztük például 2008-ban a Slovenia’s Got Talent (Szlovéniának van tehetsége) című műsorban győzni is tudott a későbbi Eurovíziós énekesnő, Maja Keuc előtt.

Leni dalát itt tudjátok meghallgatni:

itt pedig Lina dala található meg:

Melyik előadót tartjátok jobbnak? Ki a kedvencetek? Véleményeiteket várjuk a kommentekben.

Comments

Legnépszerűbbek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

To Top
%d bloggers like this: