ESC Hungary

Junior 2015

JESC 2015: Szlovénia ma délután választ

Tudósító: Bakkay Levente
Forrás: junioreurovision.tv, wiwibloggs.com
Élő közvetítés 17:20-tól: http://4d.rtvslo.si/zivo/tvs1

A 6. végleges dalt ma délután fogja kiválasztani Szlovénia a Vikend paket nevű talkshow keretein belül 17:20-tól, az RTVSLO 1-es csatornán, ami külföldről is nézhető lesz a verseny idején. A döntőt két lány fogja alkotni, akik egymással fognak megküzdeni a győzelemért. Ők Leni (Alenka Vozlic) és Lina Kuduzovic. Közülük a nézők fogják eldönteni a végső győztest.

Leni az első elődöntőt nyerte meg a zsűri döntése alapján, és így bekerült a mai döntőbe. Dalának címe Najlepsi dan, azaz A Legszebb Nap. Ez egy kicsit gyorsabb, gyerekbarátabb dal, ami eléggé különbözik a másik döntős daltól.

Lina Kuduzovic a második elődöntő győztese volt a zsűri döntése alapján, így a döntőben is majd újra láthatjuk őt fellépni a győzelemért. Ő a Prva ljubezen, azaz az Első szerelem című dalt fogja előadni. Ez a dal egy ballada, lassú, de annál érzelmesebb dal egy nagyon jó hangú fiatal lány előadásában. Ő már több tehetségkutató versenyt is megjárt, köztük például 2008-ban a Slovenia’s Got Talent (Szlovéniának van tehetsége) című műsorban győzni is tudott a későbbi Eurovíziós énekesnő, Maja Keuc előtt.

Leni dalát itt tudjátok meghallgatni:

itt pedig Lina dala található meg:

Melyik előadót tartjátok jobbnak? Ki a kedvencetek? Véleményeiteket várjuk a kommentekben.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top