ESC Hungary

Eurovízió 2020

Készülj az Eurovíziós Dalünnep 2020-ra!

Tölts fel egy 20 másodperces „recap” stílusú videót miközben előadod a kedvenc idei dalodat, és lehet hogy bekerül a videód a műsorba!

Igazán szokatlanra sikeredett az idei Eurovízió. A szervezők azért, hogy visszahozzák az Eurovízió hetének izgalmait, két olyan speciális showműsort jelentettek be, melyeket a 2020-as Eurovízió elődöntői helyett fognak leadni. Az Eurovíziós Dalünnep 2020 az Eurovíziós Dalfesztivál YouTube csatornáján lesz látható május 12-én kedden és május 14-én csütörtökön, 21 órától. Ez a két show lesz a kiegészítő műsora az Eurovízió: Gyújts fényt Európa! című műsornak, melyet a nagy döntő helyett fognak sugározni, május 16-án este 9-kor.

Az elődöntők helyett fog szerepelni a 41 résztvevő és a dalaik is egy nem verseny jellegű műsorban. Hogy izgalmasabb legyen a show, a dalokat a producerek által összeállított hivatalos rajtsorrendben fogják lejátszani. Május 12-én kedden az első elődöntő résztvevői, illetve az eredetileg automatikus döntős országok közül Hollandia, Németország és Olaszország fog bemutatkozni. A második, május 14 csütörtöki online adásban a második elődöntősök és ráadásként Franciaország, Spanyolország és az Egyesült Királyság fog részt venni.

https://www.facebook.com/EurovisionSongContest/videos/1111906962535549/

Annak ellenére, hogy nem lesznek versenyelemek az adásban, mégis sok izgalomra lehet majd számítani. Az igazi ünneplés érdekében a műsor készítői bevonják a rajongókat is. A verseny szervezői szeretnének köszönetet mondani az Eurovízió lojális rajongói bázisának, ezért az Eurovíziós Dalünnep műsoraiban benne lesz az első Rajongói Rekapituláció, így bárki részese lehet az Eurovízió történelmének! A klasszikus „recapokhoz” vagyis a dalokból rövid ízelítőt adó ismétlő videók helyett TÉGED hívunk meg, hogy táncolj, ugrálj és bulizz a legjobban imádott 2020-as dalaidra 20 másodperc erejéig!

Részvételi feltételek
Május 12 és 14 egyre csak közeledik, ezért gyorsan készítsd fel magad! Szedj össze minden szükséges kelléket, öltsd magadra a legjobb Eurovízió 2020 szerelésed, díszítsd fel a szobádat zászlókkakl és mindenféle kiegészítőkkel, hogy igazi Eurovízió hangulat kerekedjen otthon. Csak annyira van szükség, hogy készíts magadról egy 20 másodperc hosszú videót mindegyik – vagy a kedvenc – fellépődről, és az ünneplésed lehet, hogy belekerül az online show-k egyikébe. Hogy pontosan melyik 20 másodpercet kell átélned dalonként, abban ez a videó lesz segítségedül:

A videó technikai követelményei:

  • az eszközöd 16:9 képarányú, fekvő formátumú videót készítsen
  • A felvétel 1920×1080 HD minőségű legyen
  • Használd a legújabb eszközödet, ha lehet tripod-ot vagy állványt is használj
  • A videót MP4 vagy MOV formátumban kell elküldeni (az eszközöd automatikusan ilyen formátumot fog készíteni)
  • Ügyelj arra hogy jól meg legyél világítva, legyen a felvevő eszköz az ablak vagy jó fényforrás közelében
  • A fájlokat tömörítés nélkül, a lehető legjobb minőségben küldd át WeTransfer segítségével a competition@eurovision.tv címre (de elfogadható Google Drive, OneDrive, Myairbridge.com vagy Dropbox segítségével is)
  • Szerepeljen a levélben a neved, az országod, a korod (ha több szereplő van akkor mindenki életkora), az email címed és a telefonszámod

Beküldési határidő: Május 5 kedd

Minden korosztályból várjuk a rajongók közreműködését. Szívesen fogadjuk az olyan videókat is, amiben a családoddal énekelsz, vagy azokkal, akikkel otthon ragadtál, egyáltalán nem probléma. Ha 18 éven alattiak is szerepelnek a videóban, akkor szülői nyilatkozatot is kell csatolni, amiben megadják az engedélyt a szereplésre az online műsorban. A fájlok elküldésével engedélyt adsz az Eurovíziós Dalfesztiválnak és a résztvevő műsorszolgáltatóknak arra, hogy használják a beküldött videódat sugárzásra vagy megjelenítésre a saját online felületeiken.

Ne felejtsd el elküldeni a videókat május 5-ig, majd ünnepeljünk együtt az Eurovíziós Dalünnep műsoraiban egy héttel később, május 12-én kedden!

(eurovision.tv)

About Author

Készülj az Eurovíziós Dalünnep 2020-ra!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top