ESC Hungary

Eurovízió 2020

Készülj az Eurovíziós Dalünnep 2020-ra!

Tölts fel egy 20 másodperces „recap” stílusú videót miközben előadod a kedvenc idei dalodat, és lehet hogy bekerül a videód a műsorba!

Igazán szokatlanra sikeredett az idei Eurovízió. A szervezők azért, hogy visszahozzák az Eurovízió hetének izgalmait, két olyan speciális showműsort jelentettek be, melyeket a 2020-as Eurovízió elődöntői helyett fognak leadni. Az Eurovíziós Dalünnep 2020 az Eurovíziós Dalfesztivál YouTube csatornáján lesz látható május 12-én kedden és május 14-én csütörtökön, 21 órától. Ez a két show lesz a kiegészítő műsora az Eurovízió: Gyújts fényt Európa! című műsornak, melyet a nagy döntő helyett fognak sugározni, május 16-án este 9-kor.

Az elődöntők helyett fog szerepelni a 41 résztvevő és a dalaik is egy nem verseny jellegű műsorban. Hogy izgalmasabb legyen a show, a dalokat a producerek által összeállított hivatalos rajtsorrendben fogják lejátszani. Május 12-én kedden az első elődöntő résztvevői, illetve az eredetileg automatikus döntős országok közül Hollandia, Németország és Olaszország fog bemutatkozni. A második, május 14 csütörtöki online adásban a második elődöntősök és ráadásként Franciaország, Spanyolország és az Egyesült Királyság fog részt venni.

https://www.facebook.com/EurovisionSongContest/videos/1111906962535549/

Annak ellenére, hogy nem lesznek versenyelemek az adásban, mégis sok izgalomra lehet majd számítani. Az igazi ünneplés érdekében a műsor készítői bevonják a rajongókat is. A verseny szervezői szeretnének köszönetet mondani az Eurovízió lojális rajongói bázisának, ezért az Eurovíziós Dalünnep műsoraiban benne lesz az első Rajongói Rekapituláció, így bárki részese lehet az Eurovízió történelmének! A klasszikus „recapokhoz” vagyis a dalokból rövid ízelítőt adó ismétlő videók helyett TÉGED hívunk meg, hogy táncolj, ugrálj és bulizz a legjobban imádott 2020-as dalaidra 20 másodperc erejéig!

Részvételi feltételek
Május 12 és 14 egyre csak közeledik, ezért gyorsan készítsd fel magad! Szedj össze minden szükséges kelléket, öltsd magadra a legjobb Eurovízió 2020 szerelésed, díszítsd fel a szobádat zászlókkakl és mindenféle kiegészítőkkel, hogy igazi Eurovízió hangulat kerekedjen otthon. Csak annyira van szükség, hogy készíts magadról egy 20 másodperc hosszú videót mindegyik – vagy a kedvenc – fellépődről, és az ünneplésed lehet, hogy belekerül az online show-k egyikébe. Hogy pontosan melyik 20 másodpercet kell átélned dalonként, abban ez a videó lesz segítségedül:

A videó technikai követelményei:

  • az eszközöd 16:9 képarányú, fekvő formátumú videót készítsen
  • A felvétel 1920×1080 HD minőségű legyen
  • Használd a legújabb eszközödet, ha lehet tripod-ot vagy állványt is használj
  • A videót MP4 vagy MOV formátumban kell elküldeni (az eszközöd automatikusan ilyen formátumot fog készíteni)
  • Ügyelj arra hogy jól meg legyél világítva, legyen a felvevő eszköz az ablak vagy jó fényforrás közelében
  • A fájlokat tömörítés nélkül, a lehető legjobb minőségben küldd át WeTransfer segítségével a competition@eurovision.tv címre (de elfogadható Google Drive, OneDrive, Myairbridge.com vagy Dropbox segítségével is)
  • Szerepeljen a levélben a neved, az országod, a korod (ha több szereplő van akkor mindenki életkora), az email címed és a telefonszámod

Beküldési határidő: Május 5 kedd

Minden korosztályból várjuk a rajongók közreműködését. Szívesen fogadjuk az olyan videókat is, amiben a családoddal énekelsz, vagy azokkal, akikkel otthon ragadtál, egyáltalán nem probléma. Ha 18 éven alattiak is szerepelnek a videóban, akkor szülői nyilatkozatot is kell csatolni, amiben megadják az engedélyt a szereplésre az online műsorban. A fájlok elküldésével engedélyt adsz az Eurovíziós Dalfesztiválnak és a résztvevő műsorszolgáltatóknak arra, hogy használják a beküldött videódat sugárzásra vagy megjelenítésre a saját online felületeiken.

Ne felejtsd el elküldeni a videókat május 5-ig, majd ünnepeljünk együtt az Eurovíziós Dalünnep műsoraiban egy héttel később, május 12-én kedden!

(eurovision.tv)

About Author

Készülj az Eurovíziós Dalünnep 2020-ra!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top