ESC Hungary

Eurovízió 2018

Macedóniát az Eye Cue képviseli a 2018-as Eurovízión

Macedónia 1998-tól vesz részt az Eurovízión, de eddig nem volt túl sok sikerben része, mivel az elmúlt tíz évben mindössze egyszer sikerült döntőbe jutnia. A balkáni ország idén újra belsőválasztással választotta ki indulóját, akit be is mutattak. Idén az Eye Cue nevű duó képviseli őket a Lost and Found című dallal. Összesen 382 dal érkezett be az MRT-hez, abból választották ki a végleges indulót.

Az együttes tagjai Bojan Trajkovski és Marija Ivanovska. A két énekeshez gyakran csatlakozik egy dobos, Ivo Mitkovski is, de a sajtóközleményben nincs szó arról, hogy az Eurovízión is csatlakozna-e Bojanhoz és Marijahoz. A két énekes 2007 óta dolgozik együtt, az együttest pedig 2008-ban alapították. Számos sikert értek már el a balkáni országokban. Legnagyobb sikerüket 2010-ben érték el a Not This Time című dalukkal.

Az Eye Cue elsősorban pop-rock stílusú dalokat ad elő, így valószínű, hogy a Not This Time is ebben a stílusban íródott. Még nincs semmilyen információ arról, hogy mikor hallhatjuk a dalt.

(wiwibloggs.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top