ESC Hungary

Eurovízió 2018

Macedóniát az Eye Cue képviseli a 2018-as Eurovízión

Macedónia 1998-tól vesz részt az Eurovízión, de eddig nem volt túl sok sikerben része, mivel az elmúlt tíz évben mindössze egyszer sikerült döntőbe jutnia. A balkáni ország idén újra belsőválasztással választotta ki indulóját, akit be is mutattak. Idén az Eye Cue nevű duó képviseli őket a Lost and Found című dallal. Összesen 382 dal érkezett be az MRT-hez, abból választották ki a végleges indulót.

Az együttes tagjai Bojan Trajkovski és Marija Ivanovska. A két énekeshez gyakran csatlakozik egy dobos, Ivo Mitkovski is, de a sajtóközleményben nincs szó arról, hogy az Eurovízión is csatlakozna-e Bojanhoz és Marijahoz. A két énekes 2007 óta dolgozik együtt, az együttest pedig 2008-ban alapították. Számos sikert értek már el a balkáni országokban. Legnagyobb sikerüket 2010-ben érték el a Not This Time című dalukkal.

Az Eye Cue elsősorban pop-rock stílusú dalokat ad elő, így valószínű, hogy a Not This Time is ebben a stílusban íródott. Még nincs semmilyen információ arról, hogy mikor hallhatjuk a dalt.

(wiwibloggs.com)

Comments
2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2021

To Top
%d bloggers like this: