ESC Hungary

Napi Eurovízió 2017

Napi Eurovízió 2017: Fehéroroszország

Mindössze három éve zenél együtt Artem és Ksenia. Duójuk a Naviband 2014-ben nyerte első díját Abdymi Mine című dalukért, amit később az év legjobb dalának is jelöltek.

Karrierjük kezdete óta három albumuk jelent meg, és számos turnéjuk volt Közép- és Kelet-Európában. 2016-ban ők írták meg a fehérorosz futballválogatott himnuszát, idén pedig már ők képviselik hazájukat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Daluk nem csak azért különleges a mezőnyben, mert az anyanyelvű dalok csekély táborát erősíti, hanem azért is, mert ez az első fehérorosz dal, ami nem angolul csendül fel a versenyen.

A dal zenéjét és szövegét is Artem szerezte. A szöveg az élet szeretetéről és annak csodáiról szól. Rengeteg szerelmet, képet és eseményt őrzünk a szívünkben, ma új vágyak és ötletek születnek.

Kedves kis dalnak tartom, szívesen hallgatom, ha eszembe jut. Valamiért viszont még sem kattintok rá újra és újra, teljesen elfeledkezem róla. Remélem, hogy a közönség több figyelmet szentel majd ennek a dalnak, mint én.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top