ESC Hungary

Napi Eurovízió 2017

Napi Eurovízió 2017: Portugália

Idén Portugáliát Salvador Sobral képviseli Amar Pelos Dois (Szerelem mindkettőnknek) című dalával, amit testvére Luisa szerzett.

Salvador pszichológiát tanult az egyetemen, de a zene iránt érzett szenvedélye erősebbnek bizonyult, így végül a portugál és spanyol zenei élet egyik nagy ígérete lett. Az Egyesült Államokban és Barcelonában is élt, utóbbi helyen a Taller de Musics rangos iskolában tanult. Tanulmányai alatt számos zenei projekten dolgozott: miközben saját magának szerzett zenét, Chet Baker által ihletett bátor előadásokat alkotott, amiket átjárt a bossa nova és az édes latin-amerikai hangzásvilág.

Tökéletes, hibátlanul kontrolált hangja és vonzereje az, ami megnyeri a közönséget, amikor a színpadon van. A legjobb kritikákat kapta a szaksajtótól, kollégáitól, és a legfontosabb bírától: a közönségtől.  Debütáló albuma Excuse Me címmel tavaly jelent meg.

Salvador szerelmének énekel. Arra kéri, hogy ha bárki felőle érdeklődik, mondja meg, csak a szerelemért élt, mielőtt ismerte volna szerelmét nem volt semmije. Imádkozik, hogy szerelme térjen vissza hozzá, és reméli, hogy idővel újra szeretni fogja őt. Ha a szíve nem akar szenvedni, akkor az ő szíve majd mindkettőjük helyett szeretni fog.

Számomra ennek a dalnak a népszerűsége a legnagyobb kérdőjel idén. Sokan egy top 10-es dalt hallanak, garanciát látnak egy portugál döntőzésre. Számomra meglepetés lenne, ha döntőbe jutna, mert ez az a dal idén, ami semennyire sem mozgat meg.

Comments

Legnépszerűbbek

To Top
%d bloggers like this: