ESC Hungary

Napi Eurovízió 2017

Napi Eurovízió 2017: Portugália

Idén Portugáliát Salvador Sobral képviseli Amar Pelos Dois (Szerelem mindkettőnknek) című dalával, amit testvére Luisa szerzett.

Salvador pszichológiát tanult az egyetemen, de a zene iránt érzett szenvedélye erősebbnek bizonyult, így végül a portugál és spanyol zenei élet egyik nagy ígérete lett. Az Egyesült Államokban és Barcelonában is élt, utóbbi helyen a Taller de Musics rangos iskolában tanult. Tanulmányai alatt számos zenei projekten dolgozott: miközben saját magának szerzett zenét, Chet Baker által ihletett bátor előadásokat alkotott, amiket átjárt a bossa nova és az édes latin-amerikai hangzásvilág.

Tökéletes, hibátlanul kontrolált hangja és vonzereje az, ami megnyeri a közönséget, amikor a színpadon van. A legjobb kritikákat kapta a szaksajtótól, kollégáitól, és a legfontosabb bírától: a közönségtől.  Debütáló albuma Excuse Me címmel tavaly jelent meg.

Salvador szerelmének énekel. Arra kéri, hogy ha bárki felőle érdeklődik, mondja meg, csak a szerelemért élt, mielőtt ismerte volna szerelmét nem volt semmije. Imádkozik, hogy szerelme térjen vissza hozzá, és reméli, hogy idővel újra szeretni fogja őt. Ha a szíve nem akar szenvedni, akkor az ő szíve majd mindkettőjük helyett szeretni fog.

Számomra ennek a dalnak a népszerűsége a legnagyobb kérdőjel idén. Sokan egy top 10-es dalt hallanak, garanciát látnak egy portugál döntőzésre. Számomra meglepetés lenne, ha döntőbe jutna, mert ez az a dal idén, ami semennyire sem mozgat meg.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top