ESC Hungary

Napi Eurovízió 2020

Napi Eurovízió 2020: Málta

Málta először 1971-ben szerepelt az Eurovíziós Dalfesztiválon, de nem tartott sokáig a részvételük. 1975 után egészen 1991-ig nem vettek részt a versenyen, de azóta minden évben képviseltetik magukat. Nyernie még nem sikerült az országnak, viszont a második helyet három alkalommal (1998, 2002 és 2005) tudhatták magukénak.

A 17 éves Destiny gyerekkora óta számos énekversenyen vett részt, tehetségére már nagyon korán felfigyeltek. 2015-ben jött el az igazi áttörés számára, amikor képviselhette hazáját a Junior Eurovíziós Dalfesztiválon Bulgáriában, amit rekord pontszámmal meg is nyert. Tehetségét olyan legendás énekesekéhez hasonlították, mint Aretha Franklin, aki egyben Destiny egyik példaképe is. Legfrissebb nemzetközi sikere a Britain’s Got Talent tehetségkutatóban való szereplése. Nem csak Simon Cowell előtt mutathatta be tehetségét, de egészen az élő adásokig sikerült eljutnia. Hazájában részt vett az X-Faktorban, ahol Ira Losco mentoráltjaként megnyerte a tehetségkutatót, kiérdemelve a jogot Málta képviseletére az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Dala több szempontból is értelmezhető. Egy olyan szeretetről énekel, ami gyógyítja, megújítja őt. A szíve tele van hálával, a szeretet, amit kapott talpra állította. A dalszövegből nem derül ki egyértelműen, hogy szerelemről van szó, így akár szólhat isten megtalálásáról is.

Újabb előadó, akivel remélem, hogy jövőre ismét találkozhatunk. Kedvenceim között volt ez a dal is. Bízom benne, hogy jövőre egy hasonló stílusú és töltetű dallal a színpadra fog állni Destiny.

(eurovision.tv)

https://www.youtube.com/watch?v=CFCn_8oViRw

Hány pontot adnál Máltának?

online polls

About Author

Napi Eurovízió 2020: Málta
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top