ESC Hungary

Junior 2016

Napi Junior Eurovízió 2016: Örményország

Anahit Adamyan és Mary Vardanyan Anahit & Mary néven két 13 éves lány képviseli Örményországot a vasárnap délutáni Junior Eurovízió 2016 döntőjében.

Anahit az oroszországi Szocsiban született, de erős kötődése van Örményországhoz. 4 éves korában kezdett el énekelni, de 2013-ban indult be igazán a karrierje, amikor részt vett az orosz The Voice Kids tehetségkutatóban. Később részt vett Igor Krutoj „A tehetségek párbaja” című versenyen, ahol bekerült a legjobb három közé. Anahit legnagyobb álma az volt, hogy bekerüljön az Eurovízió családjába, és most ez az álom valóra fog válni. „Végtelenül boldog vagyok, hogy képviselhetem szülőföldemet a kedvenc műsoromban, a Junior Eurovízión! Én és Mary megteszünk mindent, hogy jó benyomást keltsünk mindenkiben, és hogy az örmények büszkék legyenek ránk” mondja Anahit.

Mary egy örmény városban, Vardeniszben született. 2011-ben kezdett tanulni zenét a Do-Re-Mi énekiskolában. Sok fesztiválon vett részt, köztük a Renaissance Nemzetközi Zenei Fesztiválon, ahol elvitte a nagydíjat, valamint a a Nemzetek Barátsága zenei versenyen első helyezést ért el. „Mindig arról álmodtam, hogy egy nagy közönség előtt énekeljek az Eurovízió nagyszínpadán. A nap már majdnem eljött! Mindent megteszünk azért, hogy jól szórakoztassunk mindenkit” mondja Mary.

„Van saját stílusom, mindig menő vagyok, csak fekete és fehér szín van a szekrényemben.
Más a stílusom, őrült és szabad, összekötöm a színeket és az árnyakat.
Mindig vitatkozunk, megvan a saját utunk, nem látjuk egymást, csak mélyen legbelül…
A zene az ami fontos, ez a mi passziónk, ez más,
De a szemünkben ott van a szerelem és a nevetés.
Minden nap mindig ragyogó, amíg a nap ragyog a szívünkben.”
Ezt a dalszöveget nem is nagyon kell magyarázni, nagyon pozitív érzést közvetít.

Forrás: junioreurovision.tv


About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top